KETTINGSET AFAM
KETTINGSET AFAM
KETTINGSET AFAM
KETTINGSET AFAM
KETTINGSET AFAM
KETTINGSET AFAM
AFAM

AFAM kettingset

ketting, rondsel, kettingwiel

Art. No. 10016600
|

34 Beoordelingen

Vind je motor:
Adviesprijs € 39,99 2
vanaf € 33,99 1
Beschrijving

AFAM kettingset ketting, rondsel, kettingwiel

AFAM - de naam van het Belgische bedrijf dat aan de top staat als het gaat om de productie van motoraandrijfkettingen, kettingwielen en natuurlijk volledige kettingsets en steeds weer zijn grenzen verlegd. Bij AFAM wordt alles uit één hand geleverd. Alle aandrijfproducten zijn qua afmetingen en toleranties perfect op elkaar afgestemd. En dat kun jij net als talloze coureurs op de internationale circuits zelf ervaren. Bijvoorbeeld met een AFAM X-ring kettingset.

De AFAM kettingset bestaat uit kettingwiel, rondsel, X-ringketting en sluitschakel.

AFAM kettingwielen, rondsels en kettingen worden gemaakt van hoogwaardige staallegeringen. Zij overtreffen vaak de kwaliteit van de originele onderdelen.

Bij de ketting speelt de Xs-ring van rubber de belangrijkste rol. Hij verbetert de afdichting en de interne smering van de ketting. Door de buitengewone vorm van de Xs-ring krijgt elke afzonderlijke kettingschakel meer flexibiliteit. De wrijving vermindert, de soepelheid en het prestatievermogen van de hele kettingset worden verhoogd.

AFAM-kettingsets realiseren en garanderen de meest efficiënte krachtoverbrenging van de motor op het achterwiel. De kettingen zijn lichter bij een tegelijkertijd hogere treksterkte en levensduur.

Je profiteert van minder slijtage, een lagere geluidsontwikkeling (bijv. door sleepgeluiden enz.), een lager verbruik alsook een hoger loopvermogen.

Of het nu om een wegmachine, sportmachine, terreinmachine, racemachine of ATV gaat: AFAM heeft altijd de juiste kettingset voor jouw voertuig in het assortiment.

Leveringsomvang:
1x kettingwiel
1x rondsel
1x Xs-ring-ketting
1x kettingslot

Tips voor de keuze van jouw AFAM-kettingset:

  • AFAM-kettingen in de originele sets worden altijd geleverd volgens de specificaties van de voertuigfabrikant. De kettingset wordt geleverd met een open ketting met klinkschakel.

Documenten
Beoordelingen (34)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar