ALPINE MOTOSAFE RACE
ALPINE MOTOSAFE RACE
ALPINE MOTOSAFE RACE
ALPINE MOTOSAFE RACE
ALPINE MOTOSAFE RACE
ALPINE MOTOSAFE RACE
Alpine

ALPINE MOTOSAFE RACE

PAAR

Art. No. 20010005
|

43 Beoordelingen

Adviesprijs € 14,99 2
€ 12,60 1
Beschrijving

ALPINE MOTOSAFE RACE PAAR

Op de snelweg of op het circuit eens lekker gas geven of tijdens de Grand Prix in het start-finish-gedeelte live meekijken, dat kan voor de oren een hele belasting zijn. Hier worden al snel meer dan 80 dB bereikt. Onder de helm zijn zelfs tot wel 106 dB geen uitzondering. Alpine Earplugs biedt voor een professionele bescherming van uw gehoor met de MotoSafe Race de passende oordoppen tegen deze herrie.

De truc zijn de zachte lamellen van flexibel kunststof (AlpineThermoShapeTM-materiaal) die zich aan de gehoorgang aanpassen in combinatie met speciale filterinzetstukken. Deze zorgen voor een gemiddelde tot sterke demping zonder dat de normale omgevingsgeluiden (verkeer, communicatiesystemen, media) volledig worden onderdrukt. Onder de helm en door Alpine MotoSafe beschermd, voelt u zich daarom niet volledig afgesloten van de wereld. Het paar Alpine MotoSafe Race wordt geleverd in een praktische etui met lanyard en een invoerhulp.

Bijzondere kenmerken:

  • voorkomt gehoorschade
  • verkeer, navigatieapparaat en motor blijven goed hoorbaar
  • perfecte pasvorm onder de helm dankzij het zachte AlpineThermoShapeTM-materiaal, passen in elk oor

Eigenschappen:

  • Gewicht: 70 gram
  • Afmeting: (l x b x h) ca. 215 x 93 x 28 mm
  • Materiaal: AlpineThermoShape, geen silicone
  • herbruikbaar

Documenten
Beoordelingen (43)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar