SYNCHROONTESTER BOEHM
SYNCHROONTESTER BOEHM
SYNCHROONTESTER BOEHM
SYNCHROONTESTER BOEHM
Boehm

Boehm-synchroontester

MET DOOSVEER

Art. No. 10091796
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

vanaf € 119,99 1
Beschrijving

Boehm-synchroontester MET DOOSVEER


Als de motor van je voertuig niet soepel loopt, als je ontevreden bent over de prestaties van de motor, als de aandrijving lawaaiig is of als je een vreemde overgang merkt van stationair draaien naar meer gas geven, is het zover. Het is tijd voor je synchroontester. Het gebeurt namelijk vaak genoeg dat carburateurs slecht zijn gesynchroniseerd. Synchroontesters, zoals deze van het merk BOEHM, zijn absoluut onmisbaar voor het synchroniseren van carburateurs. Deze apparaten worden sinds 1976 ontwikkeld en vervaardigd door de firma BOEHM uit München. Alleen met zo'n absoluut nauwkeurig werkend instrument kun je voor optimale afstellingen zorgen en de beste resultaten bereiken. De testers van BOEHM voldoen tot in het kleinste detail aan alle kwaliteitseisen. Ze zijn het referentiepunt onder de synchroontesters - made in Germany. Zodat de motor van je voertuig "soepel loopt".

BOEHM synchroontesters met bourdonbuismanometer overtuigen met hun kwaliteit. Ze zijn
net als doosveermanometers van BOEHM absolute precisiemeetinstrumenten, die met een grotere nauwkeurigheid werken dan veel voertuigfabrikanten. Synchroontesters van BOEHM met bourdonbuismanometers zijn beschikbaar met 2 of 4 meters.

  • Professioneel gereedschap sinds 1976
  • worden in ontelbare werkplaatsen gebruikt (personenauto's, motoren, luchtvaart enz.)
  • De fijne afstemming van het gereedschap overtreft ruim de fabrieksspecificaties
  • Uitvoering met 2 of 4 meters
  • Beschermende behuizing van kunststof
  • Inclusief slangen voor aansluitingen
  • Inclusief M5- en M6-adapterset
  • Inclusief benzinefles
  • Made in Germany

Goed om te weten:
Deze synchroontesters worden als precisiemeetinstrumenten optimaal ingesteld geleverd. Door het gebruik van de bourdonbuis zijn ze iets gevoeliger dan doosveermanometers. Als het nulpunt door stoten of vallen versteld is geraakt, moet het apparaat opnieuw door BOEHM worden ingesteld.

Bevat meer dan 0,1% lood (Pb).

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar