BOEK-NOORDKAAP REISROMAN
BOEK-NOORDKAAP REISROMAN
Highlights Verlag

BOEK-NOORDKAAP REISROMAN

216 PAGINA'S

Art. No. 10053808
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Adviesprijs € 9,90 2
€ 5,00 1
Beschrijving

BOEK-NOORDKAAP REISROMAN 216 PAGINA'S

Reisroman "Nordkap" (Noordkaap)

  • Met de BMW R 1150 RT naar het noordelijkste puntje van Europa

  • Toen Günter Wensky begin juni zijn woonplaats Heidelberg verlaat om in noordelijke richting te rijden, is hij zeker niet de eerste motorrijder die alleen op weg gaat naar de Noordkaap. Het is ook niet zijn eerste reis op de motor.
  • Maar vanaf het begin is duidelijk dat deze tocht voor hem heel bijzonder zal zijn. Hij zal naar het einde van de wereld reizen en daarom heeft deze reis een zeer speciaal karakter. De reis heeft iets fundamenteels, iets essentieels, iets groots waardoor hij over zichzelf en de wereld zal nadenken.
  • En zo steekt Günter Wensky onder ijskoude omstandigheden besneeuwde hoogvlaktes over, ontspant in eenzame baaien in de zon, geniet van grandioze uitzichten over de fjorden van de de Noordelijke IJszee, maakt kennis met de hartelijkheid van de Noren en de hulpvaardigheid van motorrijders, moet elke ochtend ook bij slecht weer op zijn motor stappen en beleeft uiteindelijk magische momenten op de Noordkaap, op het noordelijkste puntje van Europa.
  • Wat hij aan deze reis overhoudt, is de herinnering aan een weldadige, vrijwel grenzeloze eenzaamheid en rust waardoor je nadenkt over de essentie van het leven. Wie al eens gedroomd heeft van een dergelijke reis, zal dit boek verslinden.

Formaat: pocket
Omvang: 208 p., 15 kleurenfoto's

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar