×
Tip
Gebruik "Mijn bike" als snelle filter voor technische artikelen. Meer...
Mijn Louis: je bikes altijd bij de hand!
Om deze functionaliteit te kunnen gebruiken, moet je je eerst bij "Mijn Louis" aanmelden.

Ben je je wachtwoord vergeten?

Meld je voortaan met je e-mail en een vrij te kiezen wachtwoord aan.

Nu wisselen

Nu registreren en profiteren van voordelen.

Nu registreren

Brembo-remvoeringen gesint.
Remvoeringset met ABE-goedkeuring

Beoordeling: 3.87 van 5

Brembo

Fabrikantinfo: Brembo

Productinformatie

More than brakes!

Ongeveer 50 jaar geleden begon het Italiaanse bedrijf aanvankelijk met de productie van remschijven voor auto's. Meer remonderdelen zoals remklauwen en rempompen volgden. In 1972 leverde Brembo voor het eerst remmen voor de basisuitrusting aan Moto Guzzi. Vanaf 1975 waren de remsystemen van de F1-Ferrari's van Brembo. Tegenwoordig is Brembo Original Equipment Manufacturer voor o.a. BMW, KTM, Harley-Davidson, Ducati en MV Agusta. De motorracescene wordt al vele jaren beheerst door Brembo: meer dan 20 wereldkampioenstitels in zowel de MotoGP- als de Superbike-wereldkampioenschappen zijn het indrukwekkende bewijs van de superioriteit van de Brembo-technologie. En de redenen voor dit succesverhaal? Enthousiasme voor de racerij, altijd de eerste willen zijn, veel minitieuze ontwikkelingsinspanning en genadeloos hoge eisen aan de kwaliteit van het materiaal en de afwerking.


Motor zoeken

vanaf  39,99

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie

  Info

  Info

  Sinds 10 jaar kan niemand meer aan branchenleider Brembo heen. Deze marktleider uit Milaan behoort voor de lezers van het blad 'MOTORRAD' aan de top zoals het zout in de pap. Omdat Brembo in de racesport bij voorkeur wordt ingezet op twee en vier wielen, staan de remvoeringen voor gegarandeerde veiligheid, ook onder de meest extreme belasting.

  Productinformatie Productinformatie

  Brembo-remvoeringen gesint.
  Remvoeringset met ABE-goedkeuring

  Je eist dat de remmen van je motor altijd maximaal presteren? In elke situatie verwacht je een optimale remcontrole en een perfecte respons? Zorg dan voor de ultieme basis hiervoor. Met de gesinterde remvoeringen voor je motor van brembo. Deze hoogwaardige remvoeringen van 's werelds toonaangevende fabrikant van remsystemen zijn het resultaat van jarenlange ervaring en continu streven naar verbetering van het hele remsysteem.

  Eigenschappen:

  • optimaal alternatief voor de originele remvoeringen
  • zeer hoge vertragingswaarden
  • geringe slijtage
  • goed geschikt voor remschijven - te gebruiken met alle stalen remschijven

  Het KBA-nr. op de achterplaat garandeert ABE-goedkeuring voor Duitsland.

  De prijs geldt per set voor een remschijf.

  Bij de brembo gesinterde remvoeringen raden wij het gebruik van brembo remschijven aan voor de beste prestaties, comfort en duurzaamheid.

  Zeker bekijken: de Louis-video *How To: remvoeringen vervangen*. Met onze tips en trucs wordt het een kinderspel!

  Interessant:
  Het sintermengsel van brembo bestaat uit metaaldeeltjes die met smeer- en schuurmiddelen zijn vermengd en bij zeer hoge temperaturen zijn samengedrukt. Het mengsel wordt tijdens het sinteren zonder kleefstoffen op een dragerplaat met de gewenste vorm gefixeerd. De metaaldeeltjes bepalen de wrijvingswaarde van de remvoering, de smeermiddelen dragen bij aan de remstabiliteit. De schuurmiddelen houden de remschijven schoon. Het sintermengsel is specifiek voor de voor- en achterrem samengesteld en onderscheidt zich door uitstekende efficiëntie in alle toepassingssituaties.

 • TOURENFAHRER Uitgave 12-2018

  In nummer 12-2018 van het tijdschrift 'Tourenfahrer' zijn diverse remvoeringen op de Suzuki GSX-S 750 getest. De Brembo gesinterde remvoeringen kregen (evenals een concurrent) het predicaat AANBEVOLEN DOOR TOURENFAHRER. De volgende kenmerken werden als positief benadrukt:

  - extreem voorspelbaar, veilig, gelijkmatig remgedrag
  - veilig remgevoel

Laatst bekeken artikelen