×
Tip
Gebruik "Mijn bike" als snelle filter voor technische artikelen. Meer...
Mijn Louis: je bikes altijd bij de hand!
Om deze functionaliteit te kunnen gebruiken, moet je je eerst bij "Mijn Louis" aanmelden.

Ben je je wachtwoord vergeten?

Meld je voortaan met je e-mail en een vrij te kiezen wachtwoord aan.

Nu wisselen

Nu registreren en profiteren van voordelen.

Nu registreren

Brembo-remvoeringen organisch
met ABE-goedkeuring

Beoordeling: 4.47 van 5

Brembo

Fabrikantinfo: Brembo

Productinformatie

More than brakes!

Ongeveer 50 jaar geleden begon het Italiaanse bedrijf aanvankelijk met de productie van remschijven voor auto's. Meer remonderdelen zoals remklauwen en rempompen volgden. In 1972 leverde Brembo voor het eerst remmen voor de basisuitrusting aan Moto Guzzi. Vanaf 1975 waren de remsystemen van de F1-Ferrari's van Brembo. Tegenwoordig is Brembo Original Equipment Manufacturer voor o.a. BMW, KTM, Harley-Davidson, Ducati en MV Agusta. De motorracescene wordt al vele jaren beheerst door Brembo: meer dan 20 wereldkampioenstitels in zowel de MotoGP- als de Superbike-wereldkampioenschappen zijn het indrukwekkende bewijs van de superioriteit van de Brembo-technologie. En de redenen voor dit succesverhaal? Enthousiasme voor de racerij, altijd de eerste willen zijn, veel minitieuze ontwikkelingsinspanning en genadeloos hoge eisen aan de kwaliteit van het materiaal en de afwerking.


Motor zoeken

vanaf  24,991

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie Productinformatie Productinformatie

  Info

  Info

  Sinds 10 jaar kan niemand meer aan branchenleider Brembo heen. Deze marktleider uit Milaan behoort voor de lezers van het blad 'MOTORRAD' aan de top zoals het zout in de pap. Omdat Brembo in de racesport bij voorkeur wordt ingezet op twee en vier wielen, staan de remvoeringen voor gegarandeerde veiligheid, ook onder de meest extreme belasting.

  Brembo-remvoeringen organisch
  met ABE-goedkeuring

  De remvoeringen van je motor zijn op? OK, dan wordt het tijd om ze te vervangen! Bijvoorbeeld door remvoeringen van brembo.
  Alle organische remvoeringen van brembo, wereldmarktleider voor remsystemen, worden gemaakt van een zeer speciaal mengsel van hars als bindmiddel, metalen, smeermiddelen en schuurmiddelen. En natuurlijk hebben de remvoeringen van brembo een ABE-typegoedkeuring voor Duitsland.

  De hoogwaardige brembo-remvoeringen voldoen aan de hoogste eisen voor remkracht en zijn ideaal voor normaal remmengebruik in het wegverkeer bij overwegend "koude" remmen (rond 300°C).

  • goed geschikt voor remschijven - te gebruiken met alle stalen remschijven
  • de prijs geldt per set voor een remschijf
  • het KBA-nr. op de achterplaat garandeert de ABE-goedkeuring voor Duitsland

  Zeker bekijken: de Louis-video *How To: remvoeringen vervangen*. Met onze tips en trucs wordt het een kinderspel!

  Goed om te weten:
  alle remvoeringen vereisen dat ze zorgvuldig worden ingereden. Rem aanvankelijk met lichte druk en laat de remmen daarna afkoelen. De inrijtijd hangt af van het betreffende voeringmengsel - organische voeringen moeten langer worden ingereden dan gesinterde.

Laatst bekeken artikelen