Champion-oliefilter
OEM-kwaliteit

Beoordeling: 4.3 van 5

Champion

Fabrikantinfo: Champion

Productinformatie

Hoogwaardige olie- en luchtfilters in OEM-kwaliteit!

Als het gaat om filtertechnologie voor motoren met een groot vermogen, is Champion de allereerste keus. Tientallen jaren ervaring garanderen de beste kwaliteit en functieveiligheid - zowel als het gaat om lucht- als om oliefilters. Niet voor niets is Champion Original Equipment Manufacturer bij Ducati en bovendien technologiepartner van de Italiaanse fabrikant in het Superbike-WK.


Motor zoeken

vanaf  2,991

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.

Belangrijke informatie over het terugnemen van afgewerkte olie

 • Productinformatie

  Champion-oliefilter
  OEM-kwaliteit

  CHAMPION-OLIEFILTER

  • Hoogwaardig filter voor een langer motorleven. Champion-oliefilters met bypassventiel reinigen de levenssappen van de aandrijving niet alleen oppervlakkig. Ze zijn vervaardigd van zeer hoogwaardig filterpapier en geïmpregneerd met een speciale hars. Door de structuur van het filterpapier kunnen de kleinste verontreinigingen worden vastgehouden, niet alleen aan het filteroppervlak maar ook van binnen.
  • Bij deze hoogwaardige merkoliefilters zijn alle metalen componenten verzinkt of zo behandeld dat corrosie wordt voorkomen.
  • Zo bent u altijd verzekerd van schone olie en dus de meest langdurige bescherming van de motor van uw bike!

  Let op: neem altijd de montage-instructies voor oliefilters in acht. U vindt deze in ons "Documente"-gedeelte.

  • Vanwege productiebeperkingen bij het bedrijf Champion worden de bestelnummers 10050452 en 10050424 momenteel vervangen door de oliefilters van OEM-fabrikant Hiflo.
  • Als u het juiste oliefilter voor uw voertuig niet meteen kunt vinden, gebruikt u ons productoverzicht in de bike-database (rechter navigatiebalk).

Laatst bekeken artikelen