DELO standaardaccu

Beoordeling: 4.42 van 5

Delo

Fabrikantinfo: Delo

Productinformatie

Wat wij weten van power

Delo-startaccu's worden in een van de modernste accu-fabrieken ter wereld exclusief gemaakt voor Louis. Om aan de hoge kwaliteitseisen van Delo-startaccu's te kunnen voldoen, worden bij de fabricage uitsluitend premium materialen gebruikt. Bovendien wordt elk uitgeleverd lot nog een keer van top tot teen getest in het laboratorium van Louis, voordat de producten in de verkoop gaan. Delo staat voor motoraccucompetentie in OEM-kwaliteit, miljoenen malen bewezen. Ze onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid, hun hoge koudestartprestaties en de enorm lange levensduur. Niet voor niets hebben startaccu's van Delo zich al meerdere malen bewezen in testen ...


Motor zoeken

vanaf  14,991

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie Productinformatie

  DELO standaardaccu

  Al meer dan 40 jaar voldoen DELO startaccu's aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Alle DELO accu's worden gekenmerkt door een zeer hoog startvermogen, grote krachtreserves en een buitengewoon lange levensduur.

  Meegeleverd worden de schroeven (evt. moeren), een ontluchtingsslang en de uitgebreide bedienings- en inbouwhandleiding.

  Let altijd op het volgende:

  accu's worden gedeeltelijk droog geladen geleverd (accuzuur, best.nr.: 10038001, kunt u afhankelijk van de vulhoeveelheid het beste direct apart meebestellen). De vereiste hoeveelheid accuzuur voor het vullen van uw accu kunt u terugvinden in het pdf-bestand "Accu-afmetingen en zuurhoeveelheden" onder de rubriek "Downloads".

  Na het inbouwen moet het zuurniveau ca. één keer per maand worden gecontroleerd en eventueel met gedestilleerd water worden gereguleerd - na de eerste vulling mag er geen accuzuur meer worden toegevoegd! Om letsel te voorkomen, raden wij bij het vullen van de accu het gebruik van een trechter resp. een accuzuurfles aan. Draag bij het omgaan met accuzuur altijd geschikte handschoenen en een veiligheidsbril.

  Goed om te weten:

  Als u de juiste accu voor uw voertuig niet direct kunt vinden, kunt u gewoon gebruikmaken van onze productoverzicht in de bike-database (bovenste navigatiebalk). In principe geldt dat het juiste accutype voor uw motor al door de fabriek is bepaald - indien u hier niet zeker van bent, is een kijkje in het onderhoudsboek of de aanduiding van uw oude accu meestal voldoende.

  Controleer voor het eerste vullen en de inbouw altijd of de accu in uw voertuig past (afmetingen), de polen en de ontluchting zich op de juiste plaats bevinden en of de spanning (V) en de capaciteit (Ah) kloppen. Lees a.u.b. aandachtig de bijsluiter en de daarin beschreven veiligheidsinstructies door!

  Voor meer informatie kunt u ons "Documenten"-gedeelte raadplegen.