HAAKSE BANDENVENTI. ALU
HAAKSE BANDENVENTI. ALU
HAAKSE BANDENVENTI. ALU
HAAKSE BANDENVENTI. ALU
HAAKSE BANDENVENTI. ALU
HAAKSE BANDENVENTI. ALU
Louis

Haakse motorbandventielen van alu

11,33mm ventielopening, 3 kleuren

Art. No. 10040697
|

5 Beoordelingen

€ 22,99 1
Beschrijving

Haakse motorbandventielen van alu 11,33mm ventielopening, 3 kleuren

Haakse motorbandventielen zijn een geweldige uitvinding. Hiermee kun je bij elk tankstation in een handomdraai de bandenspanning controleren. Het gestuntel tussen de remschijven, spaken enzovoorts vervalt. Je plaatst het opzetstuk van het controle- en meetapparaat probleemloos vanaf de zijkant op het haakse ventiel - en klaar is Kees. Supereenvoudig dus!

De bijzondere vorm maakt het controleren van de bandenspanning kinderlijk eenvoudig. Haakse motorbandventielen voorkomen bovendien een eventueel ontsnappen van de lucht uit de banden, dat door de enorme middelpuntvliedende krachten wordt veroorzaakt. Ze passen zich perfect aan de eenheid van velg, remschijven en banden aan.

Verkrijgbaar voor velgen met 11,3 mm ventielgat (past op alle standaard velgen + Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha). Afdichting van EPDM - temperatuurbestendigheid van -30°C tot +120°C. Inclusief afgedichte metalen dop.

De haakse motorbandventielen van Louis zijn er in de kleuren zwart, zilver en rood. Levering per paar.

Let altijd op het volgende:
de haakse motorbandventielen van aluminium moeten in de velg worden geplaatst. Hiervoor moet de band van de velg worden gedemonteerd.

  • Koppel: 8 Nm

Documenten
Beoordelingen (5)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar