HeinzBikes Winglets MICRO 3in1
LED-knipperl.,achter,H-D-modellen v.a.93

Beoordeling: 5 van 5

HeinzBikes

Fabrikantinfo: HeinzBikes

Productinformatie

Custom Parts voor Harley-Davidson en alle andere motormerken

Al overgrootvader Heinz leefde voor het motorrijden en was een succesvol racer. En in zijn geest wordt het familiebedrijf tot op heden geleid: HeinzBikes Custom Parts. Aanvankelijk specialiseerde men zich op de productie van exclusieve aanbouwdelen voor Harley-Davidson motoren, trefwoord: baggerombouw. Maar inmiddels ontwikkelen en produceren HeinzBikes ook voor alle andere motormerken E-goedgekeurde LED-armaturen, LED-vork- of LED-achterknipperlichten. Bijzonder trots zijn de handwerkslieden uit het Havelland op de innovatieve All-in-One-kentekenplaathouder. Elk product van HeinzBikes wordt met liefde voor het details gemaakt en stuk voor stuk met de hand voltooid.


vanaf  199,001

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie

  Info

  Info

  HeinzBikes - Custom Parts. Aanvankelijk specialiseerde men zich op de productie van exclusieve aanbouwdelen voor Harley-Davidson motoren. Maar inmiddels ontwikkelen en produceren Heinzbikes ook universele aanbouwdelen zoals E-goedgekeurde, LED-vork- of LED-achterknipperlichten. Bijzonder trots zijn de handwerklieden uit het Havelland op de innovatieve All-in-One-kentekenplaathouder. Elk product van HeinzBikes wordt met liefde voor het details gemaakt en stuk voor stuk met de hand voltooid. Premium products - made in Germany!

  Productinformatie

  Info

  Info

  HeinzBikes

  Productinformatie

  HeinzBikes Winglets MICRO 3in1
  LED-knipperl.,achter,H-D-modellen v.a.93

  In Harley-kringen en daarbuiten zijn de mooi vormgegeven *Winglets* van Heinzbikes zeer populair. Met hun unieke vleugelontwerp integreren zij de knipperlichten, knipper-positie-/knipper-achter-/knipper-achter-remlichten harmonisch in de totale look van de motor. Als je van kleiner houdt, kies je voor de Heinzbikes *Winglets Micro* LED-knipperlichten, 3in1. Deze fender-knipperlichten zijn ongeveer de helft kleiner dan hun grote broer. Een heel sterk optreden!

  Onafhankelijk van het merk en het model kunnen de Heinzbikes *Winglets Micro* op alle vlakke oppervlakken of direct op de fender worden gemonteerd!

  • bijzonder fel dankzij SMD-techniek
  • innovatieve ovale vorm en aerodynamisch design
  • Worden gemonteerd op de OEM Harley-Davidson fender-struts of op andere vlakke oppervlakken zonder adapterplaten
  • hoogwaardig aluminium behuizing uit één stuk, CNC-gefreesd
  • E-goedkeuring
  • verkrijgbaar in zwart geanodiseerd, in chroom en in chroom/zijdemat

  Levering: per paar

Dit zou je ook kunnen interesseren

Laatst bekeken artikelen