HeinzBikes ZC-Line vorkknipperlicht
Micro, zilver

HeinzBikes

Fabrikantinfo: HeinzBikes

Productinformatie

Custom Parts voor Harley-Davidson en alle andere motormerken

Al overgrootvader Heinz leefde voor het motorrijden en was een succesvol racer. En in zijn geest wordt het familiebedrijf tot op heden geleid: HeinzBikes Custom Parts. Aanvankelijk specialiseerde men zich op de productie van exclusieve aanbouwdelen voor Harley-Davidson motoren, trefwoord: baggerombouw. Maar inmiddels ontwikkelen en produceren HeinzBikes ook voor alle andere motormerken E-goedgekeurde LED-armaturen, LED-vork- of LED-achterknipperlichten. Bijzonder trots zijn de handwerkslieden uit het Havelland op de innovatieve All-in-One-kentekenplaathouder. Elk product van HeinzBikes wordt met liefde voor het details gemaakt en stuk voor stuk met de hand voltooid.


Cataloguspagina: 649

i.p.v.:  169,001 2 vanaf  149,001

2 Prijsvergelijking met de huidige aanbevolen winkelprijs.

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie

  Info

  Info

  HeinzBikes - Custom Parts. Aanvankelijk specialiseerde men zich op de productie van exclusieve aanbouwdelen voor Harley-Davidson motoren. Maar inmiddels ontwikkelen en produceren Heinzbikes ook universele aanbouwdelen zoals E-goedgekeurde, LED-vork- of LED-achterknipperlichten. Bijzonder trots zijn de handwerklieden uit het Havelland op de innovatieve All-in-One-kentekenplaathouder. Elk product van HeinzBikes wordt met liefde voor het details gemaakt en stuk voor stuk met de hand voltooid. Premium products - made in Germany!

  Productinformatie Productinformatie

  HeinzBikes ZC-Line vorkknipperlicht
  Micro, zilver

  Het merk HeinzBikes staat in de Harley-Davidson- en custombikescene goed bekend. Geen wonder bij de hoogwaardige en innovatieve customparts die het familiebedrijf ontwikkelt en fabriceert. Technisch volgroeid en zeer hoogwaardig uitgevoerd zijn ook de ZC-line LED-voorvorkknipperlichten. Van CNC-gefreesd, geborsteld aluminium, zwart of zilver geanodiseerd.

  • met innovatief 'STAIRS-sluitsysteem'
  • montage geschiedt zonder de vork te hoeven demonteren
  • onzichtbaar vastschroeven en snelle montage binnen 10 minuten
  • passen zich naadloos aan het design van elke bike aan
  • voldoen aan de hoogste veiligheidsnorm in het wegverkeer
  • in verschillende maten van 39 mm tot 56 mm
  • 12V / 2W

  Prijs per paar

Dit zou je ook kunnen interesseren