KELLERMANN VARIABELE
KELLERMANN VARIABELE
KELLERMANN VARIABELE
KELLERMANN VARIABELE
KELLERMANN VARIABELE
KELLERMANN VARIABELE
KELLERMANN VARIABELE
KELLERMANN VARIABELE
KELLERMANN VARIABELE
KELLERMANN VARIABELE
Kellermann

KELLERMANN VARIABELE

BEVESTIGINGSADAPTER M6

Art. No. 10036788
|

1 Beoordeling

€ 24,95 1
Beschrijving

KELLERMANN VARIABELE BEVESTIGINGSADAPTER M6

Je hebt gekozen voor de Kellermann minilampen met M5-schroefdraad (Atto, micro S, Rhombus S) of een soortelijk product van een andere fabrikant. Nu wil je deze lampen natuurlijk op je naked bike monteren. Dan is de *variabele bevestigingsadapter M6* van Kellermann die perfecte oplossing voor jou!

Deze adapter bestaat uit twee delen: een schachtmoer en een klemstuk. De schachtmoer heeft een M6-binnendraad.
Het klemstuk is op de schachtmoer verschuifbaar en draaibaar en is geschikt voor lampen met M5-schroefdraad in een willekeurige hoek.
Door deze veelzijdige bevestigingsmogelijkheid kan de lamp perfect in rijrichting worden gepositioneerd en met een amper zichtbare stelschroef worden vastgezet. Een lamp kan zodoende zeer effectvol bijvoorbeeld onder de armaturen worden gemonteerd. Hiervoor vervang je de moer van de as van de rem- of koppelingshendel door de schachtmoer van de bevestigingsadapter. Het klemstuk kan bovendien bijv. ook apart met de stuurspiegel worden gemonteerd.

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar