Kern-Stabi-prismabussen
aluminium, paar

Beoordeling: 4.51 van 5

Kern-Stabi

Fabrikantinfo: Kern-Stabi

Productinformatie

De motorlift-manufactuur

Sinds meer dan 25 jaar staat de naam Kern-Stabi voor innovatieve motoraccessoires van de hoogste robuustheid en afwerkingskwaliteit. Begonnen met vorkstabilisatoren hebben de specialisten uit de metaalbouw uit het Badische Malterdingen zich vooral op het gebied 'Tweewieler-montageapparaten en hefbruggen' tot de onomstreden nummer 1 in Duitsland ontwikkeld. Thuis in de garage, in de motorwerkplaats of in de professionele racesport, het doordachte Kern-Stabi equipment voldoet aan de eisen van elke gebruiker - betrouwbaar, duurzaam en veilig. Meerdere keren als beste getest in gerenommeerde motortijdschriften, bevestigen de uitstekende kwaliteit en functionaliteit. Overtuig uzelf!


 15,991

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Kern-Stabi-prismabussen
  aluminium, paar

  KERN-STABI-prismabussen (bobbin's):

  Stijlvolle prismabussen van hoogwaardig aluminium in verschillende maten en kleuren (geanodiseerd of gepolijst). Geschikt voor alle motoren met schroefdraad in de achterbrug. Zijn nodig voor gebruik van een achterwiellift (bijv. KERN-STABI universele motorlift 2039, bestelnr. 10002650) met klik-klauwsteunen en blijven permanent op het voertuig zitten. Ook ideaal als visuele aanpassing. Levering per paar, incl. bevestigingsschroeven (bij uitvoering M10 = 2 schroeven M10 x 1,25 en 2 schroeven M10 x 1,5) en evt. afstandbussen.

  Aanwijzing:
  Let bij uw keuze van de prismabussen vooral op de juiste maat en spoed van het schroefdraad van de meegeleverde bevestigingsschroeven. Een lijst met gegevens per motormodel vindt u onder "Documenten".