Kern-Stabi-steunhulpstuk
Verschillende versies

Beoordeling: 4.2 van 5

Kern-Stabi

Fabrikantinfo: Kern-Stabi

Productinformatie

De motorlift-manufactuur

Sinds meer dan 25 jaar staat de naam Kern-Stabi voor innovatieve motoraccessoires van de hoogste robuustheid en afwerkingskwaliteit. Begonnen met vorkstabilisatoren hebben de specialisten uit de metaalbouw uit het Badische Malterdingen zich vooral op het gebied 'Tweewieler-montageapparaten en hefbruggen' tot de onomstreden nummer 1 in Duitsland ontwikkeld. Thuis in de garage, in de motorwerkplaats of in de professionele racesport, het doordachte Kern-Stabi equipment voldoet aan de eisen van elke gebruiker - betrouwbaar, duurzaam en veilig. Meerdere keren als beste getest in gerenommeerde motortijdschriften, bevestigen de uitstekende kwaliteit en functionaliteit. Overtuig uzelf!


Cataloguspagina: 535

i.p.v.:  34,951 2 vanaf  24,991

2 Prijsvergelijking van de actuele Louis-prijs.

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie

  Kern-Stabi-steunhulpstuk
  Verschillende versies

  KERN-STABI modelspecifieke steunhulpstukken voor eenarmige montagebok 2017N:

  Bij de ontwikkeling van deze speciale steunhulpstukken is erop gelet, dat de opening in de enkele swingarm van het voertuig over de hele lengte wordt gevuld, zodat voortdurend een stevige grip wordt gegarandeerd. Bovendien zorgen een robuuste kunststof coating en een stabiele stalen kern voor optimale stabiliteit.

  In tegenstelling tot de steunhulpstukken van andere aanbieders bieden deze adapters van het merk KERN-STABI een 100% betrouwbare borging van de motor. Daardoor wordt effectief voorkomen dat de doorn onbedoeld uit of van de opening van de enkele swingarm af glijdt.

  Aanwijzing:
  Een lijst met gegevens per motormodel vindt u onder "Aanvullende productinformatie". Meet in ieder geval voordat u bestelt de exacte diameter van de opening van de enkele swingarm van het voertuig op en vergelijk de beide waarden.

Bijpassende artikelen