GILLES KHP-08
GILLES KHP-08
GILLES KHP-08
GILLES KHP-08
Gilles

GILLES KHP-08

KOPP.HENDELBESCHERMER

Art. No. 10019011
|

1 Beoordeling

Vind je motor:
Adviesprijs € 109,50 2
€ 69,99 1
Beschrijving

GILLES KHP-08 KOPP.HENDELBESCHERMER

Ook bij Gilles vinden veel producten hun weg vanuit de racesport naar het "normale" wegverkeer. Net als de koppelingshendelbeschermer van Gilles. Zij dragen bij aan de rijveiligheid en voorkomen in het nauwe en drukke stadsverkeer bij onbedoelde aanrakingen met andere verkeersdeelnemers een ongewild ontkoppelen. Bij een val kunnen de protectoren bovendien voorkomen dat de hendel breekt.

Het hoofdgedeelte van de protector bestaat uit CNC-gefreesd aluminium en is hard geanodiseerd. De beschermbeugel bestaat uit robuuste POM-kunststof. Door de materiaalmix worden op elke plek van de protector optimale waarden voor flexibiliteit en stabiliteit gerealiseerd. Dankzij de meegeleverde vulringen kan de hendelprotector optioneel naar buiten toe worden verplaatst en kan op deze manier ook op langere koppelingshendels worden aangepast. Het naar beneden gewelfde design biedt voldoende ruimte om de hand ook aan de greepuiteinden te plaatsen zonder dat de protector in de weg zit.

  • Materiaal: aluminium, CNC-gefreesd, beschermbeugel van robuuste POM-kunststof.
  • Lengte: voertuigspecifiek
  • Kleur: zwart
  • Levering per stuk

Kan op stuuruiteinden met een diameter van 22 en 25,4 mm worden gemonteerd. (Klembereik van 14-19 mm)

De koppelingshendelbeschermer KHP-01 (10019010) is door de lengte geschikt voor een universele montage.

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar