BRANDIT RUGZAK
BRANDIT RUGZAK
Brandit

BRANDIT RUGZAK

ZWART, 65 L

Art. No. 10020203
|

2 Beoordelingen

Adviesprijs € 34,90 2
€ 31,99 1
Beschrijving

BRANDIT RUGZAK ZWART, 65 L

Als je je rugzak voor een lange rit moet inpakken, zit je met heel wat vragen: Wat wil ik? Wat heb ik nodig? Wat moet er echt mee? Wat goed dat de Brandit "legerrugzak" bestaat. Met zijn inhoud van ca. 65 liter kun je vrijwel alles meenemen wat je wilt. En nog iets meer!

De *legerrugzak* is een kopie van de rugzak van de Duitse Bundeswehr met al zijn voordelen en praktische details. Hij is gemaakt van robuust 600D-textielweefsel, heeft een watervaste coating en beschikt over een globetrotter-vriendelijke uitrusting met topcase, groot hoofdvak, ruime zijvakken en een royaal schoenenvak in de bodem. Snelsluitingen van kunststof, verstelbare draagbanden en een heupband completeren deze geweldige eigenschappen.
Bovendien beschikt de rugzak over bevestigingsriemen voor het aanbrengen van uitrusting en een afscheidbaar tussenvak met en snelle toegang van buiten. Verheug je dus nu al op je volgende grote tocht. Je zult niets te kort komen ...

Uitrusting:

  • gewatteerde draagbanden
  • heupriem
  • topcase en zijvakken
  • groot hoofdvak
  • groot schoenenvak in de bodem
  • Kleur: zwart
  • Materiaal: robuust textielmateriaal

Afmetingen:

  • hoogte 65 x breedte 43 x diepte 25 cm
  • Inhoud: ca. 65 liter

Goed om te weten:
De *legerrugzak* van Brandit is helaas te groot en dus ongeschikt om hem tijdens het motorrijden op de rug te dragen, maar hij kan wel op het achterzadel worden vastgemaakt of achter dwars worden geplaatst. Voor het stuk van de bike naar de accommodatie kun je de tas dan wel even op je rug dragen.

Documenten
Beoordelingen (2)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar