LSL LAMPHOUDERSET
LSL LAMPHOUDERSET
LSL LAMPHOUDERSET
LSL LAMPHOUDERSET
LSL LAMPHOUDERSET
LSL LAMPHOUDERSET
LSL

LSL-lamphouderset

Art. No. 60157020
|

1 Beoordeling

Vind je motor:
vanaf € 124,95 1
Beschrijving

LSL-lamphouderset

Koplampombouwset voor Triumph en BMW:

Een optisch designelement uit de vroege dagen van de streetfighters is de grote verchroomde dubbele koplamp, vooral op Triumph Speed- en Street Triple-modellen.
Wie zijn bike een individuele en vooral dynamische look wil geven, heeft met LSL twee ombouwmogelijkheden: de montagekit met de ronde koplamp voor een klassieke oldschool-look of een moderne, hoekige en aerodynamische Urban-koplamp voor een space-achtige optiek en een optisch omlaag gericht front.
Voor beide varianten wordt een waardevolle, zorgvuldig CNC-gefreesde en geanodiseerde lamphouder geleverd. Om de individuele stijlmogelijkheden met het grote aanbod aan koplampen op de markt niet te beperken, wordt bij de montageset met ronde koplamp bewust GEEN koplamp geleverd. Deze kan geheel naar persoonlijke smaak worden bijbesteld en eventueel met afstandsbussen aan de betreffende vorkbreedte worden aangepast (zie onder "Wij raden bij dit product het volgende aan").
Indien nodig, wordt een instrumentenhouder meegeleverd. Voor de Speed Triple vanaf 2002 wordt altijd een gefreesde houder voor de instrumenten meegeleverd. Als vervanging voor de noodzakelijkerwijs wegvallende luchttoevoer (standaard in de lamphouder) wordt bij de Street Triple een nieuwe toevoerkap in het aanzuigtraject geplaatst.

Aanwijzingen:

  • De met (1) gemarkeerde koplampsets voor de Street Triple 675 en Speed Triple 1050 vanaf bj. 11- kunnen alleen met platte koplampen worden gemonteerd.
  • Wanneer u de originele knipperlichten wilt blijven gebruiken, moet u afzonderlijk knipperlichthouders met bestelnr. 60157099 meebestellen.

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar