VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
Vanucci

Vanucci Merino functionele broek

Art. No. 210004
|

18 Beoordelingen

Maattabel
Adviesprijs € 69,99 2
€ 59,99 1
Beschrijving

Vanucci Merino functionele broek

Geniet ook tijdens koelere jaargetijden van uw favoriete hobby. Zoals een prachtige rit op een frisse, zonovergoten oktoberochtend door landschappen in fraaie herfsttinten. Wat? Te koud op de motor? Welnee, er bestaat toch zoiets als Vanucci *Merino*! Dat is hoogwaardig functioneel ondergoed van edele merinowol. Bij lagere temperaturen voelt dat heerlijk warm en zacht aan op de huid. Zodra het warmer wordt, neemt het materiaal zweet op en heeft het een koelende werking.

Comfort/uitrusting:

  • soepel vallend, volgt lichaamscontouren
  • houdt de lichaamswarmte vast, ook als het nat is
  • ademend
  • vuilafstotend
  • geurabsorberend
  • sneldrogend
  • absorbeert overtollige lichaamswarmte
  • gemakkelijk in onderhoud
  • kreukarm

Materiaal:

  • 100% wol (merino)

Goed om te weten:
merinowol bestaat uit bijzonder fijne vezels. Die zijn vele malen dunner dan die van andere schapen. Daarbij is de wol sterk gekruld. Daarom kunnen van merinovezels stoffen worden gemaakt die extreem zacht zijn en onvergelijkbaar prettig aanvoelen op de huid. Door de gekrulde structuur is merinowol heel luchtig, zodat het een sterk isolerende werking heeft en het lichaam zelfs bij vorst warm houdt. Maar het materiaal heeft nog meer aantrekkelijke eigenschappen. De wol is van nature ademend, vuilafstotend en sneldrogend. Eiwitmoleculen in de merinovezels (keratine) breken geurvormende bacteriën (zweet) af. De wol kan bovendien een groot deel van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen zonder nat aan te voelen en zonder zijn warmtewerking te verliezen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld katoen. Allemaal eigenschappen die het dragen van functioneel ondergoed van merinowol aantrekkelijk maken.

Documenten
Beoordelingen (18)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar