N-COM multimediakabel

Beoordeling: 5 van 5

Nolan

Fabrikantinfo: Nolan

Productinformatie

Motorhelmen van Europa's grootste fabrikant

Sinds 1972 worden er bij Nolan motorhelmen ontwikkeld en geproduceerd. Tegenwoordig is de Italiaanse firma een van de grootste helmfabrikanten van Europa. Drijvende kracht achter dit succesverhaal is de passie om motorrijders steeds betere helmen te bieden. Deze voortdurende technische verdere ontwikkeling, niet alleen bij het helmdesign maar ook in de productietechnologie, leidt bij elke nieuwe jet-, klap- of integraalhelm tot meer kwaliteit, meer comfort, meer rijplezier en vooral meer veiligheid. Want veiligheid heeft voor Nolan de hoogste prioriteit bij elke nieuwe helmontwikkeling. Ook daarom vertrouwt men bij Nolan niet op externe toeleveranciers. Vanaf de grondstoffen tot de eindcontrole en verpakking vindt het complete productieproces bij Nolan zelf plaats.


i.p.v.:  9,991 vanaf  7,991

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • N-COM multimediakabel

  Nolan n-com multimediakabel

  • Door de multimediakabel kan de n-com Basic-set met de nieuwste multimedia-apparaten worden verbonden, bijv. CD- of mp3-spelers, navigatiesystemen enz.

  LET OP: Zoek de bij uw apparaat passende kabel. Een indelingstabel vindt u onder "Links naar product".

  Bovendien kan de n-com kabel voor de Honda Goldwing (bestelnr. 10001453) en de n-com kabel voor de Garmin Zumo (bestelnr. 10001452) alleen in combinatie met de n-com E-Box Bluetooth (bestelnr. 10001411) of de n-com E-Box Intercom (bestelnr. 10001410) worden gebruikt. Voor helmen die alleen van de Basic-set zijn voorzien, is een gebruik van deze kabels niet mogelijk.

  Andere mogelijkheden met het n-com modulaire systeem:

  • Intercom-functie: met de n-com E-box Intercom.

  Met de n-com E-box Intercom is de communicatie met de bijrijder m.b.v. intercomkabel mogelijk. Verder kan het volume van de E-box worden geregeld.

  • Bluetooth-functie: met de n-com E-box Bluetooth.

  Met de n-com E-box Bluetooth kunnen mobiele telefoons en multimedia-apparaten met Bluetooth-functie worden verbonden. Verder kan een verbinding met de bijrijder via Bluetooth tot stand worden gebracht. De instelling van het volume kan bovendien worden geregeld.

Bijpassende artikelen