N-COM MULTIMEDIAKABEL
N-COM MULTIMEDIAKABEL
N-COM MULTIMEDIAKABEL
N-COM MULTIMEDIAKABEL
Nolan

N-COM multimediakabel

Art. No. 10001412
|

1 Beoordeling

Adviesprijs € 29,95 2
vanaf € 19,99 1
Beschrijving

N-COM multimediakabel

Nolan n-com multimediakabel

  • Door de multimediakabel kan de n-com Basic-set met de nieuwste multimedia-apparaten worden verbonden, bijv. CD- of mp3-spelers, navigatiesystemen enz.

LET OP: Zoek de bij uw apparaat passende kabel. Een indelingstabel vindt u onder "Links naar product".

Bovendien kan de n-com kabel voor de Honda Goldwing (bestelnr. 10001453) en de n-com kabel voor de Garmin Zumo (bestelnr. 10001452) alleen in combinatie met de n-com E-Box Bluetooth (bestelnr. 10001411) of de n-com E-Box Intercom (bestelnr. 10001410) worden gebruikt. Voor helmen die alleen van de Basic-set zijn voorzien, is een gebruik van deze kabels niet mogelijk.

Andere mogelijkheden met het n-com modulaire systeem:

  • Intercom-functie: met de n-com E-box Intercom.

Met de n-com E-box Intercom is de communicatie met de bijrijder m.b.v. intercomkabel mogelijk. Verder kan het volume van de E-box worden geregeld.

  • Bluetooth-functie: met de n-com E-box Bluetooth.

Met de n-com E-box Bluetooth kunnen mobiele telefoons en multimedia-apparaten met Bluetooth-functie worden verbonden. Verder kan een verbinding met de bijrijder via Bluetooth tot stand worden gebracht. De instelling van het volume kan bovendien worden geregeld.

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar