ODYSSEY HAWKER ACCU'S
ODYSSEY HAWKER ACCU'S
ODYSSEY HAWKER ACCU'S
ODYSSEY HAWKER ACCU'S
ODYSSEY HAWKER ACCU'S
ODYSSEY HAWKER ACCU'S
ODYSSEY HAWKER ACCU'S
ODYSSEY HAWKER ACCU'S
ODYSSEY HAWKER ACCU'S
ODYSSEY HAWKER ACCU'S
Odyssey Battery

ODYSSEY Hawker accu's

zuiver lood 12 volt

Art. No. 10036260
|

101 Beoordelingen

Vind je motor:
Adviesprijs € 164,99 2
vanaf € 143,00 1
Beschrijving

ODYSSEY Hawker accu's zuiver lood 12 volt

Dit is de ultimatieve power-accu, die op veel gebieden duidelijk superieur is aan de meeste gewone voertuigaccu's!

Onderhoudsvrije permanent gesloten ODYSSEY Hawker accu's van zuiver lood zijn ideaal voor de veeleisende gebruiker, want ze hebben een aanzienlijk hoger startvermogen, een uiterst lage zelfontlading, zijn bestendiger tegen vibraties/schokken en zijn bovendien kleiner dan standaardzuur- of microvlies-accu's. Daarom worden ze op customizing- en tuning-gebied extra graag gebruikt wanneer het belangrijk is ruimte te besparen en desondanks hoog verdichte motoren of motoren met een uitgebreide cilinderinhoud krachtig te starten. Zowel op sport- als op extreem touringgebied zijn ze vanwege hun bestendigheid en het hoge koude startvermogen zeer interessant. Personen die weinig rijden zullen bovendien waarderen dat deze accu's niet permanent hoeven te worden opgeladen wanneer het voertuig langere tijd stilstaat. In tegenstelling tot conventionele accu's die elke 6 tot 12 weken moeten worden bijgeladen, kan een volledig opgeladen ODYSSEY 2 jaar (bij 25°C) worden opgeslagen. Gewoon bijladen en de ODYSSEY Hawker beschikt weer over het volledige vermogen. Bij lagere temperaturen wordt de houdbaarheidsperiode verlengd. ProCharger- en CTEK-oplaadapparaten zijn geschikt voor het opladen van Hawker accu's.

Verdere voordelen:

  • Twee tot drie keer hoger startvermogen dan een conventionele accu
  • Tijdens de totale gebruiksduur is bijvullen met gedestilleerd water niet nodig
  • Bij -40°C nog 50% startvermogen
  • Hoge schok- en vibratieresistentie
  • Inbouw en werking in elke positie mogelijk, behalve met de accupolen omlaag. Er kan geen elektrolyt vrijkomen
  • Zeer lange levensduur
  • Zeer veel oplaadcycli mogelijk
  • incl. accupoolschroeven van V4A roestvrij staal

LET OP!
Omdat de Hawker-accu's deels een kleinere afmeting hebben, kan er een vrije ruimte in het accuvak ontstaan die bijv. met onze vulschuimmat kan worden bekleed (zie "Bijpassende artikelen"). Controleer daarom de maten op de afbeeldingen, daar staat tevens de plaats voor de accupool aangegeven. Vanzelfsprekend is een Hawker accu ook ideaal voor omgebouwde en zelfgebouwde constructies met een gewijzigd accuvak!

Goed om te weten:
Odyssey-accu's hebben een uiterst lage zelfontlading. De fabrikant kan daarom grotere partijen produceren, opslaan en verschepen. Opslagtijden van tot wel 2 jaar zijn zonder problemen mogelijk. In tegenstelling tot gangbare accu's kan een Odyssey ook na een opslagperiode van twee jaar nog tot de volledige capaciteit worden opgeladen en zonder enig gebrek worden gebruikt.

Bevat meer dan 0,1% lood (Pb).

Documenten
Beoordelingen (101)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar