QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
QUICK-LOCK EVO
SW-Motech

Quick-Lock Evo

zijdrager

Art. No. 10024710
|

59 Beoordelingen

Vind je motor:
Adviesprijs € 220,00 2
vanaf € 201,67 1
Beschrijving

Quick-Lock Evo zijdrager

SW-MOTECH QUICK-LOCK EVO-zijdrager

De QUICK-LOCK EVO-zijdragers zijn de optimale oplossing waarmee elke motor snel tot een reisvoertuig kan worden omgebouwd. Via 3-4 "kliks" kan de drager binnen enkele seconden stevig op de motor worden gemonteerd. De innovatieve dragers overtuigen door de mooi vormgegeven constructie met ovalen buizen en zitten duidelijk dichter op het voertuig.

De EVO-basisdrager wordt door verschillende adaptersets (a.u.b. apart bestellen) omgetoverd tot drager voor bijna alle koffersystemen zoals Givi, Hepco & Becker, Krauser, SHAD, moto-detail, TraX en AERO.

Aanvullende informatie over het SW-MOTECH PACK-systeem:

de QUICK-LOCK zijdragers en de QUICK-LOCK EVO zijdragers en de ALU-RACK vormen de hoofdcomponenten van het Pack-systeem van SW-MOTECH. De clou van deze dragers is de speciale QUICK-LOCK-sluiting waarmee de dragers met slechts enkele handgrepen en supersnel kunnen worden ge- en gedemonteerd. Alleen de amper opvallende bevestigingspunten blijven achter. Zo is er geen sprake van optische verliezen tijdens het rijden zonder koffer.

ALU-RACK, QUICK-LOCK zijdragers en QUICK-LOCK EVO zijdragers zijn niet van elkaar afhankelijk en kunnen ook apart worden gemonteerd.

Dit modulaire bagagesysteem wordt door intelligente toebehoren, zoals merkspecifieke adaptersets, QUICK-LOCK-adapterplaten voor topkoffers en de diefstalbeveiliging aangevuld en vormt zo een van de meest veelzijdige bagagesystemen ter wereld!

Documenten
Beoordelingen (59)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar