REISGIDS EIFEL
REISGIDS EIFEL
REISGIDS EIFEL
REISGIDS EIFEL
Highlights Verlag

REISGIDS EIFEL

OP PAD IN DUITSLAND 96 P.

Art. No. 10052386
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 14,90 1
Beschrijving

REISGIDS EIFEL OP PAD IN DUITSLAND 96 P.

Dat de Eifel een van de populairste motorregio's van Duitsland is en quasi het mekka van de bikers van Rijn en Roer, ligt aan een geografische bijzonderheid:

  • in tegenstelling tot het glooiende middelgebergte zoals het Westerwald en de Hunsrück, biedt de Eifel een veel ruwer terrein. Door aardverschuivingen zijn hier enorme heuvels en dalen ontstaan. En deze kunnen alleen met behulp van bochtige wegen worden overwonnen.
  • Het gevolg: motorrijders kunnen in de Eifel genieten van een waar Eldorado, een bijna onuitputtelijk reservoir aan bochtige wegen. Hoe verder je naar het zuiden van de Eifel gaat, des te groter wordt het plezier.
  • Tien van de meest aantrekkelijke dagtochten zijn in onze uitgave Eifel uit de reeks "In Deutschland unterwegs" (Op pad in Duitsland) gebundeld. Zij dekken het middelgebergte volledig af en lopen van Monschau in het noorden tot aan Echternach aan de Luxemburgse grens.
  • Op afgelegen asfalt rijden we door de Rureifel, de Hohe Eifel, de Voreifel, het Gerolsteiner Land, het Wittlicher Land, de Vulkaneifel en de Schnee-Eifel. Wij laten u kennismaken met de Ahr-Rode-wijn-route en de Nürburgring en geven aan waar in de Eifel ontmoetingsplaatsen voor bikers zijn gevestigd.
  • Alle tochten zijn op de originele "Generalkarte" op een schaal van 1:200.000 ingetekend.
  • Een lijst met bikervriendelijke accommodaties maakt deze gids helemaal af.
  • 96 pagina's met talloze kleurenfoto's.

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar