Rothewald-dopsleutelinzet
1/2"

Beoordeling: 4.6 van 5

Rothewald

Fabrikantinfo: Rothewald

Productinformatie

Gereedschap voor vele generaties

Honderd procent betrouwbaar - sleutelen is leuk. Maar alleen als het gereedschap meewerkt. Niets is frustrerender dan dolgedraaide schroeven in uw motor. Voor hobbymonteurs die dat bij voorkeur niet mee willen maken, is er gereedschap van Rothewald. Dat de slogan 'Gereedschap voor vele generaties' niet uit de lucht is komen vallen, merkt u direct als u met het gereedschap werkt. Van de steeksleutelset tot den synchroontester, van de hefbrug tot de handschoen vindt u bij Rothewald alles wat een goed uitgeruste motorwerkplaats nodig heeft. Het is nu eenmaal goed om te weten dat je voor honderd procent op je gereedschap kunt vertrouwen.


 7,991

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie

  Rothewald-dopsleutelinzet
  1/2"

  Af en toe moet u de asmoer van uw motor losdraaien en daarna natuurlijk ook weer vastdraaien. Vooral wanneer u de ketting moet spannen. Of u een keer het wiel eruit moet halen. Dan kunt u een van deze Rothewald-dopsleutelinzetstukken (1/2 inch) goed gebruiken.

  Wij kunnen de volgende kwaliteitsinzetstukken van chroom-vanadiumstaal met een inzet van 1/2" aanbieden in de volgende formaten:

  • 32 mm, 1/2"
  • 34 mm, 1/2"
  • 36 mm, 1/2"

  Levering per stuk.

  Goed om te weten:
  Wij bevelen gebruik van een Rothewald-momentsleutel aan om de asmoeren met het juiste koppel volgens de specificaties van de fabrikant aan te halen. Hier met inzetstuk van een halve inch (bestelnr. 10002599)