Rothewald-momentsleutel

Beoordeling: 3.29 van 5

Rothewald

Fabrikantinfo: Rothewald

Productinformatie

Gereedschap voor vele generaties

Honderd procent betrouwbaar - sleutelen is leuk. Maar alleen als het gereedschap meewerkt. Niets is frustrerender dan dolgedraaide schroeven in uw motor. Voor hobbymonteurs die dat bij voorkeur niet mee willen maken, is er gereedschap van Rothewald. Dat de slogan 'Gereedschap voor vele generaties' niet uit de lucht is komen vallen, merkt u direct als u met het gereedschap werkt. Van de steeksleutelset tot den synchroontester, van de hefbrug tot de handschoen vindt u bij Rothewald alles wat een goed uitgeruste motorwerkplaats nodig heeft. Het is nu eenmaal goed om te weten dat je voor honderd procent op je gereedschap kunt vertrouwen.


Cataloguspagina: 492

vanaf  59,991

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie

  Rothewald-momentsleutel

  Vroeg of laat overkomt het iedereen die geen momentsleutel heeft: een binnenschroefdraad wordt te ver doorgedraaid en er moet een nieuw schroefdraad worden gesneden. Dan kunt u beter de Rothewald-momentsleutels van professionele kwaliteit gebruiken. Deze sleutels omvatten alle gangbare Nm-waarden voor motoren. U hoeft dus nooit meer het risico te nemen, dat u een schroef stukdraait of een bougie afsnijdt. Met een Rothewald-momentsleutel kiest u voor vast en zeker.

  Alle sleutels hebben een overzichtelijke schaalverdeling in Nm. De draaigreep is traploos in te stellen en is voorzien van een snelblokkering. De ratelkop met omkeerbare draai naar rechts/links (koppel alleen rechtsdraaiend) is bijzonder smal en klein, zodat u ook schroeven en moeren op lastig bereikbare plaatsen kunt draaien. De nauwkeurige korte activeerweg (+/- 4%) is betrouwbaar te voelen en te horen wanneer het ingestelde koppel wordt bereikt.

  De Rothewald-momentsleutels worden geleverd in een stabiele kunststof cassette inclusief adapter.

  • Bestelnr. 10002597 met 1/4"-aandrijving, 6-30 Nm, incl. 1/2"- en 3/8"-adapter (lengte: 30 cm)
  • Bestelnr. 10002598 met 3/8"-aandrijving, 20-110 Nm, incl. 1/4"- en 1/2"-adapter (lengte: 38 cm)
  • Bestelnr. 10002599 met 1/2"-aandrijving, 40-210 Nm, incl. 1/4"- en 3/8"-adapter en verlengstuk (lengte: 53,5 cm)

  De juiste koppelwaarden voor uw motor vindt u in uw onderhoudsboekje of in een reparatiehandleiding.

 • MOTORRAD NEWS Uitgave 01-2020

  Het tijdschrift 'Motorrad News' test in de uitgave 01/2020 vijf momentsleutels. De Rothewald-momentsleutel werd onderscheiden met de MOTORRAD NEWS PRIJSTIP.

  De volgende positieve kenmerken werden benadrukt:

  - hoge nauwkeurigheid
  - solide gereedschap
  - super prijs-prestatieverhouding

Bijpassende artikelen