Saito microvlies-accu
inclusief zuurpakket

Beoordeling: 4.19 van 5

saito

Fabrikantinfo: saito

Productinformatie

Zo wordt het onderhoud van uw motor weer leuk!

Astronomische prijzen voor originele reserveonderdelen hebben al menig motorrijder er van weerhouden zijn motor tijdig aan een inspectiebeurt te onderwerpen. Hier biedt het Japanse handelsmerk saito interessante alternatieven. Al sinds tientallen jaren is saito erin gespecialiseerd hoogwaardige slijtonderdelen en accessoires wereldwijd bij de gerenommeerde fabrikanten en toeleveranciers van de voertuigindustrie tegen de bestmogelijke condities in te kopen. Zo kan saito zijn betrouwbare producten steeds op een realistisch prijsniveau houden. Profiteer daar ook van. Gun uw motor wat hij nodig heeft - met saito-producten wordt het onderhoud van uw motor weer leuk!


Motor zoeken

vanaf  14,991

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie Productinformatie Productinformatie

  Saito microvlies-accu
  inclusief zuurpakket

  De Saito microvlies startaccu's in merkkwaliteit zijn onderhoudsvrij en worden ongevuld en met een zuurpakket geleverd.

  Dankzij de moderne productiemethode beschikken deze accu's over een enorm lange levensduur, een zeer hoog startvermogen en grote krachtreserves. Door groot in te kopen kan Louis alle klanten de laagste prijzen garanderen.

  De fabrikant van de Saito accu's is ISO 9001-gecertificeerd. Tot de verpakkingsinhoud van dit accutype behoren ook de schroeven, evt. moeren evenals een uitgebreide bedieningshandleiding.

  Let altijd op het volgende: Deze onderhoudsvrije accu's zijn droog voorgeladen, maar worden geleverd met accuzuur van een bepaalde dichtheid die dringend noodzakelijk is voor een storingsvrije werking van de accu.

  Na het vullen is de accu onderhoudsvrij en mag in geen geval opnieuw worden geopend!

  Goed om te weten:
  Als u de juiste accu voor uw voertuig niet direct kunt vinden, kunt u gewoon gebruikmaken van onze productoverzicht in de bike-database (bovenste navigatiebalk). In principe geldt dat het juiste accutype voor uw motor al door de fabriek is bepaald - indien u hier niet zeker van bent, is een kijkje in het onderhoudsboek of de aanduiding van uw oude accu meestal voldoende.

  Controleer voor het vullen en de inbouw altijd of de accu in uw voertuig past (afmetingen), of de polen zich op de juiste plaats bevinden en of de spanning (V) en de capaciteit (Ah) kloppen. Lees a.u.b. aandachtig de bijsluiter en de daarin beschreven veiligheidsinstructies door!

  Voor meer informatie kunt u ons "Documenten"-gedeelte raadplegen.

  Gevaar. Kan corrosievorming veroorzaken bij metalen. Veroorzaakt ernstige huidcorrosie en ernstig oogletsel.

Laatst bekeken artikelen