×
Tip
Gebruik "Mijn bike" als snelle filter voor technische artikelen. Meer...
Mijn Louis: je bikes altijd bij de hand!
Om deze functionaliteit te kunnen gebruiken, moet je je eerst bij "Mijn Louis" aanmelden.

Ben je je wachtwoord vergeten?

Meld je voortaan met je e-mail en een vrij te kiezen wachtwoord aan.

Nu wisselen

Nu registreren en profiteren van voordelen.

Nu registreren

Saito standaardaccu

Beoordeling: 3.75 van 5

SAITO

Fabrikantinfo: SAITO

Productinformatie

Zo wordt het onderhoud van uw motor weer leuk!

Astronomische prijzen voor originele reserveonderdelen hebben al menig motorrijder er van weerhouden zijn motor tijdig aan een inspectiebeurt te onderwerpen. Hier biedt het Japanse handelsmerk saito interessante alternatieven. Al sinds tientallen jaren is saito erin gespecialiseerd hoogwaardige slijtonderdelen en accessoires wereldwijd bij de gerenommeerde fabrikanten en toeleveranciers van de voertuigindustrie tegen de bestmogelijke condities in te kopen. Zo kan saito zijn betrouwbare producten steeds op een realistisch prijsniveau houden. Profiteer daar ook van. Gun uw motor wat hij nodig heeft - met saito-producten wordt het onderhoud van uw motor weer leuk!


Motor zoeken

vanaf  7,991

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie Productinformatie Productinformatie

  Saito standaardaccu

  saito standaard startaccu's hebben een groot vermogen en bieden een topmerkkwaliteit. Ze beschikken over een optimale startkracht en bieden een hoge duurzaamheid.

  Dit accutype wordt droog, gedeeltelijk geladen geleverd. Dat betekent voor jou dat deze saito accu's voor gebruik met accuzuur moeten worden gevuld. Je kunt dus het beste meteen ook het accuzuur (10038001) meebestellen. De hoeveelheid zuur staat vermeld in het pdf-bestand "Accu-afmetingen en zuurhoeveelheden" onder "Documenten".

  Na het inbouwen moet het zuurniveau ca. één keer per maand worden gecontroleerd en eventueel met gedestilleerd water worden gereguleerd - na de eerste vulling mag er geen accuzuur meer worden toegevoegd!

  • De fabrikanten van de saito accu's zijn ISO 9001-gecertificeerd
  • Levering inclusief schroeven (eventueel moeren), ontluchtingsslang en een uitgebreide bedienings- en inbouwhandleiding

  Let op! Om letsel te voorkomen, raden wij bij het vullen van de accu het gebruik van een trechter resp. een accuzuurfles aan. Draag bij het hanteren van accuzuur altijd geschikte handschoenen en een veiligheidsbril.

  Goed om te weten:
  Als je de juiste accu voor je voertuig niet direct kunt vinden, kun je ons productoverzicht in de bike-database (bovenste navigatiebalk) raadplegen. In principe geldt dat het juiste accutype voor jouw motor al door de fabriek is bepaald - indien je hier niet zeker van bent, is een kijkje in het onderhoudsboek of de aanduiding van je oude accu meestal voldoende.

  Controleer voor het eerste vullen en de inbouw altijd of de accu in je voertuig past (afmetingen), of de polen en de ontluchting zich op de juiste plaats bevinden en of de spanning (V) en de capaciteit (Ah) kloppen. Lees a.u.b. aandachtig de meegeleverde handleiding en de daarin beschreven veiligheidsinstructies door!

  Voor aanvullende informatie kun je terecht in het gedeelte "Documenten".

Laatst bekeken artikelen