SCHROEVENSET DERBY COVER
SCHROEVENSET DERBY COVER
SCHROEVENSET DERBY COVER
SCHROEVENSET DERBY COVER
SCHROEVENSET DERBY COVER
SCHROEVENSET DERBY COVER
Screws 4 Bikes

Schroevensets voor HD derby cover

rvs zwart

Art. No. 10018776
|

3 Beoordelingen

Vind je motor:
vanaf € 9,99 1
Beschrijving

Schroevensets voor HD derby cover rvs zwart

De zwarte screws4bikes schroevensets zijn zeer populair bij de eigenaren van uiteenlopende Harley-Davidson motoren. Zij zijn gemaakt van robuust roestvrij staal en worden via een speciaal procedé voorzien van een zwarte poedercoating. Het bijzondere voordeel: de coating van de screws4bikes schroeven is zeer robuust. De schroeven behouden hun diepzwarte kleur ook nadat zij meerdere keren met gereedschap zijn ingedraaid of losgedraaid.

Eindelijk kun je alle lelijke zilveren en bekraste schroeven van je zwarte Harley vervangen, voor een perfecte look.
De screws4bikes schroevensets zijn optisch en functioneel hoogwaardige, zwart gepoedercoate roestvrijstalen schroeven die heel wat kunnen hebben.

  • nooit meer roest
  • hoogwaardige, robuuste poedercoating
  • geweldige aanvulling op de motorschroevensets

Ter info:
De originele schroeven bestaan doorgaans slechts uit galvanisch verzinkt staal of zijn deels verchroomd. De dunne lagen bekrassen snel als je ze met gereedschap bewerkt. Dat is niet alleen lelijk, maar hierdoor gaan de schroeven na enige tijd ook roesten.

Documenten
Beoordelingen (3)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar