SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
Scottoiler

SCOTTOILER V-SYSTEM

KETTINGSMEERAPPARAAT+OLIE

Art. No. 10004390
|

30 Beoordelingen

Adviesprijs € 139,90 2
€ 107,61 1
Beschrijving

SCOTTOILER V-SYSTEM KETTINGSMEERAPPARAAT+OLIE

Met het onderdrukgestuurd kettingsmeersysteem *vSystem* heeft Scottoiler een groot succes geboekt. Het systeem smeert de aandrijfketting automatisch en dus ook de kettingwielen en de rondsels. De montage is heel eenvoudig en de look gewoon perfect.

De set bestaat uit een reservoir (50 ml) met ventiel (RMV) en een injector die de olie afgeeft aan de ketting en het kettingwiel, en een fles Scottoil van 250 ml, voldoende voor een afstand van tot wel 12.500 km.

Het is een automatisch kettingsmeersysteem dat de levensduur van de ketting tot maar liefst het 7-voudige verlengt. De ketting wordt vrijwel onderhoudsvrij en je hoeft aanzienlijk minder werk te besteden aan het onderhoud. De universele set is makkelijk te installeren en kan in principe op ieder model worden gemonteerd.

  • Hoe werkt de Scottoiler?

Wanneer de motor draait, ontstaat er een onderdruk. Deze tilt een membraan op, dat op zijn beurt het ventiel in het reservoir opent. Zolang het ventiel geopend is, stroomt er olie door de zwaartekracht door de transportslang naar de ketting via het kettingwiel aan de achterkant. De hoeveelheid olie wordt geregeld door de instelling van het ventiel.

Unieke innovaties en verbeteringen ten opzichte van het voorgaande product

  • het naaldventiel en de ventielzitting worden nu nog nauwkeuriger vervaardigd, wat een nog betere doseerbaarheid garandeert
  • het profiel van het naaldventiel is gewijzigd, wat resulteert in een gelijkmatigere dosering
  • de transportslang is gewijzigd, zodat de ontluchting wezenlijk makkelijker verloopt
  • de RMV is uitgevoerd in modern rookgrijs
  • de beschermhulzen van de transportslang en ventilatieslang zijn nu zwart en daardoor minder opvallend
  • inclusief een gedetailleerde en geïllustreerde handleiding voor de montage

Bovendien worden verschillende onderdelen meegeleverd waarmee de set op verschillende manieren te monteren is. Voor enkele specifieke modellen zijn speciale onderdelen voor de montage vereist.

LET OP: Deze Scottoiler past helaas niet op Honda NC 700-modellen of BMW F800 R en S1000R/XR/RR tot 2017, omdat deze bikes geen mogelijkheid voor aansluiting op de onderdruk biedt. Het Scottoiler eSystem en xSystem is voor al deze modellen geschikt.

Modelspecifieke montagehandleidingen (motoren en quads/ATV's) vind je bij de optie "Aanvullende productinformatie" (Links voor dit product).

Documenten
Beoordelingen (30)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar