LSL SKID-CRASH-PADS
LSL SKID-CRASH-PADS
LSL SKID-CRASH-PADS
LSL SKID-CRASH-PADS
LSL SKID-CRASH-PADS
LSL SKID-CRASH-PADS
LSL SKID-CRASH-PADS
LSL SKID-CRASH-PADS
LSL

LSL skid-crash-pads

Paar met montagemateriaal

Art. No. 60152600
|

3 Beoordelingen

Vind je motor:
€ 64,95 1
Beschrijving

LSL skid-crash-pads Paar met montagemateriaal

LSL heeft voor supersportmotoren nu superlichte skid pads in het programma. Kunnen direct aan de motorbevestigingsbout worden geschroefd.

Optimaal gewicht in combinatie met weerbestendigheid bij de grootst mogelijke functionaliteit stond bij de ontwikkeling van de LSL skid pads bovenaan. Het resultaat zijn deze schokdempende en speciaal ontwikkelde skid pads.

Bij een val glijdt de kunststof kop van de skid pad over rijbaanopvullingen of andere oneffenheden en verhindert effectief het "vasthaken" van een machine die op zijn zijkant glijdt. Door de langgerekte glijvlakvorm wordt deze functie ondersteund. Een stuurloos glijdend voertuig komt binnen de kortste keren tot stilstand.

Documenten
Beoordelingen (3)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar