KNIPPERLICHT OSSENOOG
KNIPPERLICHT OSSENOOG
KNIPPERLICHT OSSENOOG
KNIPPERLICHT OSSENOOG
Louis

Stuurknipperlicht "ossenoog"

Art. No. 10034259
|

22 Beoordelingen

€ 22,99 1
Beschrijving

Stuurknipperlicht "ossenoog"

Deze klassieker overtuigt met zijn edele uitstraling. Het "ossenoog" is een enorme verrijking van ieder stuur en een sieraad voor uw machine. Met de ca. 42 mm grote glasdiameter en de zichtbaarheid naar achteren biedt deze bovendien een beter signaaleffect bij het afslaan en het wisselen van rijstrook. Het knipperlicht is goedgekeurd voor gebruik aan de voorzijde en kan zonder extra TÜV-registratie worden gebruikt.

  • Inclusief rvs-adapter voor metrieke, Brits/Amerikaanse en aluminium sturen
  • Met halogeengloeilamp 12 V/21 W
  • Kabellengte ca. 95 cm
  • Geschikt voor sturen die over een lengte van minstens 60 mm en een binnendiameter van 14-22 mm hol zijn en een offsethoek van max. 12 graden aan het stuuruiteinde hebben.
  • Prijs per stuk

Documenten
Beoordelingen (22)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar