ANTIPIEPFOLIE TRW VOOR
ANTIPIEPFOLIE TRW VOOR
TRW

ANTIPIEPFOLIE TRW VOOR

REMVOERINGEN,INHOUD 4 ST

Art. No. 10004371
|

31 Beoordelingen

€ 7,95 1
Beschrijving

ANTIPIEPFOLIE TRW VOOR REMVOERINGEN,INHOUD 4 ST

Psst! Hoort u iets? Nu dan? Luister dan nog eens goed! Echt niets? Dan komt het waarschijnlijk door het TRW-antipiepfolie dat u de remvoeringen van uw motor niet meer hoort piepen. Als die op de achterplaats van de remvoeringen wordt geplakt, zorgt het folie eindelijk voor rust.

Het folie bestaat uit verschillende materiaallagen, die het piepen absorberen.

  • trillingsbestendig
  • hittebestendig
  • ontziet de zuigers
  • beter remgevoel
  • inhoud 4x folie
  • Afmetingen elk 80 x 40 mm

Goed om te weten:

Het gepiep ontstaat door de activering van het systeem bij een remming en de daaruit voortkomende trillingen. Die genereren geluidsgolven, die binnen een frequentiebereik hoorbaar worden. Omdat alle ongeveerde massa's invloed uitoefenen op de activering van het systeem, verandert de frequentie door veranderingen binnen het systeem. Daartoe behoort de bandenspanning, de bevestiging van de remklauw, de staat van de remschijf en de probleemloze werking van het hydraulische systeem. Ook de snelheid waarbij een remming wordt begonnen, is van invloed op het frequentiebereik.

Documenten
Beoordelingen (31)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar