TRW-remschijven Racing
voor, met ABE-goedkeuring

Beoordeling: 3.92 van 5

TRW

Fabrikantinfo: TRW

Productinformatie

Bij het remmen telt elke seconde!

TRW maakt sinds 1976 reserveonderdelen voor motoren op het hoogste niveau (ISO 9001, ISO/TS 16949) en is marktleider in Duitsland op het gebied van remschijven, remvoeringen en staalomvlochten leidingen. Steeds als er in de afgelopen 30 jaar uitgebreide producttesten van de vakpers werden uitgevoerd, bevestigden deze de geweldige eigenschappen van de fabricaten. De ene testzege volgde op de andere. Bij het remmen telt elke seconde. Ga niet voor minder, vertrouw op de kwaliteit van de marktleider.


Motor zoeken

vanaf  99,951

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie

  Info

  Info

  De Duitse typegoedkeuring ABE (allgemeine Betriebserlaubnis) geeft recht op het gebruik van de betreffende accessoires op de in het rapport aangegeven voertuigmodellen. Hierbij is de typecode en niet de verkoopomschrijving voor de identificatie van het voertuig doorslaggevend. Je moet het rapport tijdens ritten altijd bij je hebben en desgevraagd tijdens een verkeerscontrole of de Algemene Periodieke Keuring (APK) kunnen tonen.
  Accessoires met ABE hoeven niet in de voertuigpapieren te worden opgenomen. Wie echter niet steeds het rapport mee wil nemen, kan bijv. door de TÜV (tegen betaling) een registratie laten uitvoeren.
  Wanneer de accessoires op een voertuig worden gebruikt dat niet in de ABE staat vermeld, is hiervoor een afzonderlijke goedkeuring vereist. De stevigheid en verkeersveiligheid van het product zelf wordt met de ABE aangetoond, maar over de bruikbaarheid op het voertuig moet de keurder op basis van zijn vakkennis beslissen.

  Een elektrische step met ABE beschikt over een Duitse typegoedkeuring die aangeeft dat het betreffende voertuig aan alle goedkeuringsrelevante voorwaarden van de Duitse verordening voor kleine elektrische voertuigen (eKFV - Elektrokleinstfahrzeuge-Verordnung) voldoet. Aanvullend geldt een verzekeringsplicht en een verbod om de elektrische steps op voetpaden te gebruiken. Hiermee mag uitsluitend op fietspaden en op de weg worden gereden (als er geen fietspad aanwezig is). De minimale leeftijd voor de besturing van een elektrische step bedraagt 14 jaar. Een rijbewijs en het dragen van een helm is niet verplicht, maar wordt wel dringend aangeraden. Er mag maar één persoon met de elektrische step rijden.

  Productinformatie

  TRW-remschijven Racing
  voor, met ABE-goedkeuring

  TRW-remschijven *Racing* met ABE-goedkeuring voor
  Cool design, defijnste hightech, met ABE-goedkeuring voor Duitsland en dat alles voor een te gekke prijs. Na omvangrijke tests en een succesvolle inzet in de racesport brengt TRW deze nieuwe remschijf op de markt.

  • Meteen op het eerste gezicht is de remschijf al een echte blikvanger. Maar achter het elegante ontwerp zitten keiharde prestaties. Het basismateriaal is een bijzonder harde staallegering volgens 35 HRC. Door harding en een daaropvolgende thermische nabehandeling is de stabiliteit nauwelijks nog te verbeteren. Zelfs na extreme temperatuurbelastingen tot 700 graden blijft deze remschijf cool en vormstabiel. Vervolgens kan de schijf onbeschadigd weer worden gebruikt. Dat maakt hem juist voor de racesport zo waardevol.
  • De bijzondere contour ontstaat door het snijden met laserlicht met een hoog vermogen. De vormgeving zorgt ervoor dat de remvoeringen continu worden opgeruwd zonder dat ze significant sneller slijten.
  • Verder maakt de contour een gelijkmatigere temperatuurstijging en -daling mogelijk. Dat garandeert een stabiel drukpunt en maakt ook gewaagde remmanoeuvres vrijwel voorspelbaar.
  • Deze remschijven kunnen onbeperkt met gesinterde, carbon- of organische remvoeringen worden gecombineerd. Ondanks de hoge remprestaties slijt deze schijf extreem langzaam.
  • Vervang samen met een schijf altijd ook de voeringen (niet inbegrepen, apart bestellen).
  • Remschijven worden per stuk geleverd; bestel bij dubbele schijfremmen twee stuks.
  • Lees vóór montage de bijgeleverde veiligheidsinstructies.

Laatst bekeken artikelen