Productbeoordeling voor TRW-remvoeringen organisch


Beoordelingen op basis van talen

Beoordeling: 1 van 5

Gemaakt op 18.02.2020 07:42 uur

Koopdatum:
17.02.2020

MCB 582 (achter) past NIET!!!

Heb de "Motorselector" gebruikt om de juiste remblokken te bestellen, achterste MCB 582 is niet de juiste referentie!
Er is een verschil in richting: de MCB 582 heeft een blokje voor een linkse, een Triumph Sprint 900 heeft een RECHTSE rem!
Blijkbaar ben ik niet de eerste die de fouten in de "Motorselector" aankaart...
Daarenboven was de kartonnen oververpakking veel te licht en flink beschadigd, maar dit heb ik reeds gemeld via mail.

Beoordeeld door:

Commentaar:

Dear customer, we are quite sorry that the brake pads did not fit your model, please send them back to us for exchange, please put a picture of your original brake pads with measurements inside the package. Best regards Your Louis-team

Beoordeling: 3 van 5

Gemaakt op 05.03.2019 17:37 uur

Koopdatum:
19.02.2019

Remblokken

Beste ,
ER moet iets fout zijn met de lijst voor bestelling remblokken . Ik duidt de juiste remblokken aan maar het zijn niet de juiste die ik ontvang . De prijs was +/- 4€. voor de juiste . Eigenlijk moeten er automatisch 4 remblokken voorzien zijn .
Vr gr ,
Raf Osaer

Beoordeeld door:

Commentaar:

Dear customer, our service will contact you. With best regards Your Louis team

Beoordeling: 5 van 5

Gemaakt op 18.08.2018 08:01 uur

Koopdatum:
30.07.2018

Twr Moto guzzi ntx 650

Ik heb de redevoering gekocht via "mijn motorfiets" technische data.
De verkeerde. Dus dat moeten jullie effe aanpassen op de site. Mogen omruilen in winkel.louis Aken. Alles ok.

Beoordeeld door:

Beoordeling: 5 van 5

Gemaakt op 26.05.2018 13:11 uur

Koopdatum:
16.05.2018

Remblokken

Heb even moeten zoeken maar past perfect

Beoordeeld door:

Beoordeling: 5 van 5

Gemaakt op 29.03.2018 15:36 uur

Koopdatum:
18.03.2018

TRW-remvoeringen organisch met ABE-goedkeuring

Goed product , de motor remt remt alsof deze nieuw uit de garage komt.

Beoordeeld door: