SAITO-REMVOERINGEN GESINT
SAITO-REMVOERINGEN GESINT
Saito

SAITO-REMVOERINGEN GESINT

KAWASAKI/SUZUKI DIVERSE

Art. No. 10044350
|

75 Beoordelingen

Vind je motor:
Adviesprijs € 24,99 2
€ 19,99 1
Beschrijving

SAITO-REMVOERINGEN GESINT KAWASAKI/SUZUKI DIVERSE

Wie vaak zeer snel met de motor op pad gaat en veel van zijn remmen eist, die kan kiezen voor de gesinterde remvoeringen van saito in OEM-kwaliteit. Dit zijn zeer hoogwaardige remvoeringen die door een wereldwijd befaamde merkfabrikant worden geproduceerd en exclusief door Louis worden verkocht. Soortgelijke gesinterde remvoeringen worden ook in de racesport gebruikt.

  • hoge remprestaties
  • extreme temperatuurbestendigheid
  • korte inrijtijd
  • optimale wrijvings- en vertragingswaarden
  • werkt uitstekend bij natte remmen
  • minimale slijtage van de remschijven
  • Made in EU

Natuurlijk met ABE-goedkeuring voor Duitsland. Het dienovereenkomstige KBA-nummer staat op de achterzijde van de remvoering vermeld.

In het "Documenten"-gedeelte vind je de exacte afmetingen van de saito remvoeringen.

De prijs geldt per set voor een remschijf.

Zeker bekijken: de Louis-video *How To: remvoeringen vervangen*. Met onze tips en trucs wordt het een kinderspel!

Belangrijk:
om ervoor te zorgen dat de nieuwe voeringen na de montage niet piepen, wordt bij gesinterde remvoeringen en bij voertuigen met ABS keramiekpasta gebruikt. De pasta mag in geen geval op de remvoering terechtkomen! Effectiever en schoner dan koper- of keramiekpasta is antipiepfolie (10004371) die gewoon op de achterkant van de remvoering wordt geplakt. Geschikt voor remsystemen met en zonder ABS en zowel voor gesinterde als organische remvoeringen.

Neem de veiligheidsinstructies op de verpakking en de specificaties van de fabrikant van je voertuig in acht. Inbouw van ongeschikte remvoeringen kan tot ernstige schade aan je voertuig leiden. Bouw deze alleen in als je over de benodigde technische kennis beschikt of laat het doen door een professional.

Let op: gesinterde remvoeringen kunnen worden gebruikt op alle stalen remschijven. Neem bij gegoten remschijven de instructies van de fabrikant resp. de TÜV- of ABE-goedkeuring in acht.

Goed om te weten:
Sinteren is een speciale productiemethode. Hierbij worden tot wel 15 verschillende poedervormige metalen onder invloed van hitte (tot 1000°C) onder druk gecomprimeerd. De resultaten zijn een zeer hoge stevigheid van de voering en de nagenoeg onscheidbare verbinding met de dragerplaat.

Documenten
Beoordelingen (75)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar