TRW REMLEIDINGSET
TRW REMLEIDINGSET
TRW REMLEIDINGSET
TRW REMLEIDINGSET
TRW

TRW REMLEIDINGSET

VOOR MCH 355 V1

Art. No. 10045492
|

82 Beoordelingen

Vind je motor:
€ 67,95 1
Beschrijving

TRW REMLEIDINGSET VOOR MCH 355 V1

Veiligheid, houdbaarheid, optimalisering van het remgedrag - remleidingen van TRW voor de voorremmen zijn staalomvlochten leidingen die precies voor deze eigenschappen staan. Deze leidingen vormen een intelligente oplossing, made in Germany.

  • de aansluitingen van de staalomvlochten leidingen zijn verdraaibaar
  • de staalomvlochten leidingen hebben een transparante ommanteling
  • duidelijke verbetering van het drukpunt van de rem en de respons
  • standaardkleur van de aansluitingen is titanium
  • de staalomvlochten remleidingen zijn als kant-en-klare set per as samengesteld
  • langere intervallen voor vervanging van remvloeistof mogelijk
  • de staalomvlochten leidingen worden geleverd met afdichtingen. De holle schroeven moeten eventueel apart worden besteld (zie aanbevelingen bij dit product)
  • met ABE-goedkeuring voor Duitsland; de leidingen hebben een KBA-nummer

Trouwens:
TRW is in Duitsland marktleider op het gebied van staalomvlochten leidingen en biedt een lange garantie op het materiaal en de afwerking. Op elke leiding staat een geregistreerd, doorlopend nummer en de productiecode.

Let op: in het "Documenten"-gedeelte hebben wij een montagehandleiding en de ABE-typegoedkeuring voor Duitsland klaargezet. Deze kan in pdf-formaat worden opgevraagd en afgedrukt.

Montage-instructie:
bij sommige motoren wordt standaard een vastgelaste verdeler ingebouwd. Deze kan in combinatie met staalomvlochten leidingen niet meer worden gebruikt. Bij deze modellen leveren wij een 2-delige set waarbij twee leidingen met bijgeleverde dubbele holle schroeven op de handpomp worden bevestigd.

Documenten
Beoordelingen (82)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar