YSS SET VOORVORKVEREN
YSS SET VOORVORKVEREN
YSS Suspension

YSS set voorvorkveren

Progressief met ABE

Art. No. 10048800
|

4 Beoordelingen

Vind je motor:
Adviesprijs € 99,99 2
vanaf € 98,99 1
Beschrijving

YSS set voorvorkveren Progressief met ABE

Het is een slopend proces: langzaam maar gestaag worden comfort, vering en reactievermogen van de televork minder. Bij het remmen zakt de hele voorkant van de motor ver in. Het rijgevoel wordt steeds onzekerder. Hoogste tijd voor nieuwe vorkveren. Wij adviseren dan de *Progressieve* vorkverenset van YSS, met ABE-typegoedkeuring voor Duitsland.

YSS Suspension is een van 's wereld grootste fabrikanten van onderdelen voor de vering van voertuigen. Het bedrijf doet ervaring op door de sterke betrokkenheid bij de internationale racesport. De opgedane kennis wordt constant verwerkt in de ontwikkeling van nieuwe schokdempconcepten. Onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en hoogwaardigheid van de producten.

  • hoogwaardig rvs
  • met ABE-typegoedkeuring voor Duitsland

Documenten
Beoordelingen (4)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar