ZIJTASSEN-SYSTEEM LH
ZIJTASSEN-SYSTEEM LH
ZIJTASSEN-SYSTEEM LH
ZIJTASSEN-SYSTEEM LH
ZIJTASSEN-SYSTEEM LH
ZIJTASSEN-SYSTEEM LH
Legend Gear

Zijtassensysteem LH diverse toermotoren

Art. No. 10068890
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Vind je motor:
Adviesprijs € 720,00 2
vanaf € 695,00 1
Beschrijving

Zijtassensysteem LH diverse toermotoren

De LH-zijtas combineert het lichte gewicht van een zadeltas met de vormstabiliteit van een koffer. De klassieke Legend Gear-look is gecombineerd met hightech materialen en een modern bevestigingssysteem. De tas kan in een handomdraai aan de spatbordsteun worden bevestigd via een geïntegreerd vergrendelingsmechanisme. Voor ritten zonder bagage blijven er op de motorfiets alleen onopvallende bevestigingspunten achter.

De ruime zijtas is helemaal zwart. Het buitenmateriaal is een combinatie van textielstof en generfd imitatieleer met verfijnde ruitvormige stiksels. Voor een extra portie comfort heeft de zijtas een geïntegreerde draaggreep. De tas heeft ook een MOLLE-systeem voor het bevestigen van extra tassen. Dieven en regen hebben geen schijn van kans: de geïntegreerde antidiefstalbeveiliging, het afsluitbare deksel en de bijgeleverde waterdichte binnenzak beschermen je bagage.

Geen slingeren, geen fladderen: het deksel en het achterpaneel van vormvaste en toch lichte ABS-kunststof en de met PE versterkte zijkanten zorgen ervoor dat de tas ook bij hogere snelheden zijn vorm behoudt.

De modelspecifieke tassendrager wordt snel en eenvoudig gemonteerd op de originele bevestigingspunten van de spatbordsteun. Dankzij een snelspansysteem kan de Legend Gear LH zijtas in een paar eenvoudige stappen worden bevestigd en verwijderd, zonder dat de motorrijder het zonder een betrouwbare tasbevestiging hoeft te stellen.

In de levering inbegrepen:
1 x Legend Gear zijtas LH2
1 x Legend Gear zijtas LH1
1 x SLH zijlingse drager LH2 links
1 x SLH zijlingse drager LH1 rechts
1 x Legend Gear vergrendelingsset
montage-instructies
montagemateriaal

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar