Reserveonderdelen en accessoires voor MZ ATV 175 BISON ATV-175

MZ ATV 175 BISON

-

Technische gegevens*

Cilinderinhoud:
175
Cilinder:
1
pk/kW:
11/9
Voertuiggewicht (kg):
220
Zithoogte (mm):
820
Technische gegevens*
Cilinderinhoud:
175
Cilinder:
1
pk/kW:
11/9
Voertuiggewicht (kg):
220
Zithoogte (mm):
820

Tankinhoud*

Remvloeistof:
DOT 4
Brandstof:
10,0 LITER
Koelvloeistof:
LUFTGEKÜHLT
Tankinhoud*
Remvloeistof:
DOT 4
Brandstof:
10,0 LITER
Koelvloeistof:
LUFTGEKÜHLT

Mis je gegevens of artikelen in het overzicht van je motor? Of heb je een fout ontdekt? Laat het ons weten. Naar het formulier

7 artikelen
-26%
-12%
-26%
Tip
Onderhoud tips
Een omvangrijke lijst van tips voor hobbymonteurs die je helpen om de belangrijkste onderhoudswerkzaamheden zelf uit te voeren.
Meer informatie >
Meer informatie
* De technische gegevens en productindelingen werden door Louis met de grootste zorgvuldigheid vastgesteld en hebben betrekking op het Duitsland-model van het geselecteerde voertuig. Buitenlandse modellen kunnen eventueel hiervan afwijken. Een garantie voor de juistheid van de gegevens sluit Louis uit. Houd vóór montage rekening met de informatie in het onderhoudsboek van je motor en/of win informatie in bij de fabrikant.

Technische gegevens, reserveonderdelen en accessoires voor MZ ATV 175 BISON (ATV-175)

Wil je zelf je MZ ATV 175 BISON (ATV-175) verzorgen en onderhouden? Louis geeft je alle informatie die je hiervoor nodig hebt. Welke olie, welke remvloeistof is voor de machine nodig? Welke bougies zijn de juiste? Welke waarden voor bandenspanning en klepspeling zijn correct? Hier vind je het antwoord op alle belangrijke vragen over jouw model. Naast deze informatie over je motor bieden wij je ook een zorgvuldig samengestelde lijst met alle speciaal voor je MZ ATV 175 BISON (ATV-175) verkrijgbare slijtonderdelen, aanbouwdelen en accessoires uit ons assortiment. Zo vind je de noodzakelijke informatie en het juiste product snel en ongecompliceerd op één plek.