MOTOISM AERO WINGS
MOTOISM AERO WINGS
MOTOISM AERO WINGS
MOTOISM AERO WINGS
Motoism

Aero Wings, Monster 937

Art. No. 10072106
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Vind je motor:
vanaf € 399,90 1
Beschrijving

Aero Wings, Monster 937

Geef je Ducati Monster 937 de ultieme look met de Motoism Aero Wings!

Deze unieke Aero Wings zijn geïnspireerd op de adembenemende wereld van Moto GP en geven je Monster een nog sportiever en breder uiterlijk.
De Aero Wings zijn eenvoudig en moeiteloos te monteren op de originele knipperlichthouder op de tank, waardoor je in een handomdraai de racecircuitlook naar de weg brengt.
Met de Motoism Aero Wings geef je jouw Ducati Monster 937 niet alleen een indrukwekkende look, maar ook een verbeterde aerodynamische performance. Maak van de gelegenheid gebruik om je rit naar een hoger level te tillen.

De levering omvat de Aero Wings speciaal voor de Ducati Monster 937 en de benodigde schroeven voor eenvoudige montage. Voor degenen die het complete pakket willen, bieden we ook een versie inclusief knipperlichten. Adapterkabels zijn in levering inbegrepen voor plug&play-installatie van de knipperlichten.

Ervaar de fascinatie van het racecircuit op de weg - met de Motoism Aero Wings voor de Ducati Monster 937!

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar