E-PROTECT AIR AIRBAGVEST
E-PROTECT AIR AIRBAGVEST
Bering

Bering E-Protect Air airbagvest

Art. No. 218886
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 299,99 1
Beschrijving

Bering E-Protect Air airbagvest

Speciaal voor gebruik op de weg heeft BERING een airbagvest ontwikkeld dat over het motorjack wordt gedragen. Zo bieden we maximale inzetbaarheid in combinatie met uitgebreide afdekking van vitale zones die bescherming behoeven.
De ingebouwde technologie is het resultaat van intensief onderzoek van ons O&O-team en is getest op meer dan 500.000 gereden kilometers. Met het doelgerichte algoritme kan de E-PROTECT AIR in heel korte tijd worden opgeblazen.

Het detectiemechanisme werkt op 2 batterijen (1x 3,6 V artikelnummer 10057636 + 1x 9 V blokbatterij overal verkrijgbaar waar batterijen zijn) en geeft met een batterijduur van 500 uur een hoge autonomie, zodat de motorrijder niet elke dag hoeft op te laden.

Via de bijbehorende E-PROTECT AIR-app kan de toestand van airbag op de smartphone worden geactiveerd, beheerd en gemonitord.
De E-PROTECT AIR-app geeft ook toegang tot de e-belservice. De E-belservice is in begrepen in de abonnementen van ReFLEX en InFINITY (wordt voor InFINITY jaarlijks automatisch verlengd, afhankelijk van de wet- en regelgeving per land. In noodgevallen doet de IMA Assistence via de E-PROTECT AIR-app een noodoproep en activeert zo nodig een ongevallendienst.

Veiligheid:

  • Rugprotector POB109 van het merk PROTECT FLEX, gecertificeerd volgens EN 1621-2:2014, niveau 1
  • De detectietijd verschilt per type ongeval en per voertuig, en kan naar omstandigheden variëren.
  • De opblaastijd is kort: minder dan 0,05 s.
  • Bescherming van het stuitbeen en de buik
  • Het E-PROTECT AIR airbagvest is overeenkomstig EU-verordening 2016/425 gecertificeerd volgens het Aliénor-protocol.
  • Het is voorzien van een SRA-label met 4 sterren.
  • Het E-PROTECT AIR airbagvest is gecertificeerd volgens de norm EN17092-6-2020.
  • NIET geschikt voor racecircuits! Uitsluitend voor dagelijks gebruik op de openbare weg.
Materiaal:
  • buitenzijde: rekbaar, slijt- en scheurvast materiaal van 80% nylon en 20% elastaan
  • binnenzijde: ademend 3D-mesh (100% polyester)
Activering
  • Na aankoop van het E-PROTECT AIR airbagvest moet de daaraan gekoppelde service via de website https://store.bering.fr/de_DE worden geactiveerd.
  • De applicatie E-PROTECT AIR is beschikbaar voor Android (vanaf versie 10) en IOS (vanaf versie 14).
  • Er is keuze uit twee aangeboden opties
  • BELANGRIJK! De activering kan niet door Louis worden gedaan!
Elke optie is gericht op het gebruik van de motor, of deze nu jaarrond wordt gebruikt of alleen af en toe.

Opties:
ReFLEX
maandabonnement voor € 11,99 per maand
  • Mobiele E-PROTECT AIR-app
  • Premiumgarantie op het elektronische apparaat (1)
  • Actualisering van de technologie van E-PROTECT AIR
  • Optie STOP&GO (2)
  • Niet-bindend
  • Koopoptie voor € 129,99 bij het InFINITY-abonnement (beschikbaar na een abonnementsduur van 36 maanden) (3)
Inbegrepen in hetet ReFLEX-maandabonnement:
  • E-belservice (geogelokaliseerde noodoproepdienst in verzekerde gebieden) (4)
InFINITY
Aankooppakket voor € 299,99
  • Mobiele E-PROTECT AIR-app
  • Actualisering van de technologie van E-PROTECT AIR
KOSTELOOS voor 1 jaar in het InFINITY-pakket:
  • E-belservice (geogelokaliseerde noodoproepdienst in verzekerde gebieden) (3+4)
(1) Je krijgt een 2-jarige wettelijke fabrieksgarantie (art. 217-1 van de Franse wet voor consumentenbescherming) en een garantie tegen gebreken (art. 1641 van het Franse burgerlijk wetboek). Ook via het ReFLEX-abonnement krijgt de klant premium fabrieksgarantie voor het elektronische apparaat (vervanging of reparatie). Via het InFINITY-aankooppakket kan de klant na afsluiting van de aanvullende garantie voor het elektronische apparaat (vervanging of reparatie) kiezen voor een handelsgarantie van 1 jaar (€ 59,99) of 2 jaar (€ 119,99) in aansluiting op de wettelijke garantie.
De geldende garantie komt te vervallen bij schokken, vallen, slechte opslagomstandigheden, schade aan het vest die niet te herleiden is tot een defect aan het vest, wijzigingen van of reparaties aan het vest die niet door Trophy S.A.S. zijn uitgevoerd, en ook bij oneigenlijk gebruik van het vest of bij gebruik van het vest anders dan voor weggebruik door motorrijders en scooters met 2 of 3 wielen.
(2) De Stop & Go optie kan eenmaal per kalenderjaar worden geactiveerd voor een niet-scheidbare periode van 2 tot 5 maanden. De prijs voor het ReFLEX-abonnement is dan beperkt tot € 5,99/maand voor de duur van de Stop & Go-optie.
(3) Na het eerste jaar wordt de e-belservice automatisch verlengd voor nog een jaar tegen een jaarlijkse prijs van € 19,90/jaar.
(4) De e-belservice wordt aangeboden in samenwerking met de partner IMA. Om gebruik te kunnen maken van de e-belservice (deelnamevoorwaarden), moet u woonachtig zijn (adres in het klantenaccount) in het dekkingsgebied van de e-belservice, dat de volgende landen omvat: Frankrijk met inbegrip van de territoriale autoriteiten van Guadeloupe, Martinique, Guyana, La Réunion en Mayotte, Duitsland of Italië.
De landen die worden gedekt door de e-belservice, die overeenkomen met de landen waarin gebruikers de hulpdienst kunnen gebruiken, zijn: Frankrijk met inbegrip van de volgende overzeese autoriteiten: Guadeloupe, Martinique, Guyana, La Réunion en Mayotte, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje, Oostenrijk, België, Luxemburg, Nederland en Zwitserland.
De e-belservice werkt via de smartphone met Bluetooth-technologie en GPS-locatiefunctie. Je moet een telefoonabonnement met toegang geeft tot internet via mobiele data. Wanneer de e-belservice actief is, krijg je van een assistentie wanneer de airbag wordt opgeblazen (verificatie van de situatie door het telefoonnummer binnen 120 seconden te bellen, zie de procedure beschreven in artikel 8 van de Algemene Verkoopvoorwaarden).

Goed om te weten:
Als het vest is opgeblazen moet het verplicht worden teruggestuurd - neem contact op met de klantenservice van Bering:
Klantenservice TROPHY S.A.S.
1, Avenue Eiffel
CS 50802
78421 CARRIERES SUR SEINE CEDEX
www.bering.fr
e-protect@trophy-group.com


Kosten:
- Resetten van het product na opblazen van de airbag (exclusief verzendkosten) = € 129,99
- Reactiveren van de ReFLEX-optie na opzegging van het abonnement (inclusief diagnose, exclusief verzendkosten) = € 99,99
- Verplichte diagnose voor gebruikte producten (exclusief verzendkosten) = € 129,99

De klantadviseurs ter plaatse kunnen ook helpen met technische vragen, foutmeldingen of systeemstoringen. Vaak is het niet nodig om het vest voor dergelijke problemen op te sturen, maar wordt dit gedaan door middel van diagnose op afstand door het getrainde Bering-team.

Alle informatie en contactgegevens zijn ook te vinden in de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwing:
Deze vesten mogen niet worden gebruikt door personen met een pacemaker of andere elektronische medische hulpmiddelen.

Nationaal (W)EEE Registratie nummer: RL 00037633

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar