BMW MOTOR HET MERK-
BMW MOTOR HET MERK-
BMW MOTOR HET MERK-
BMW MOTOR HET MERK-
Delius Klasing Verlag

BMW MOTOR HET MERK-

MODELLEN-ENGIN., 240 P.

Art. No. 10060100
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Adviesprijs € 49,90 2
€ 20,00 1
Beschrijving

BMW MOTOR HET MERK- MODELLEN-ENGIN., 240 P.

Innovatie als handelsmerk: BMW motorfietsen uit bijna 100 jaar
Iedere motorliefhebber kent de even elegante als sportieve BMW R 69 S uit de jaren zestig, de R 90 S in het tijdgeest-oranje van de jaren zeventig of de R 80 G/S, die zijn sportieve claim onderstreepte met een Dakar-overwinning. De motorgrootheden van BMW hebben zich altijd gekenmerkt door innovatieve ideeën en een aansprekend design.
In dit uitgebreide en weelderig geïllustreerde boek, dat tot stand kwam met de officiële steun van BMW, vertellen Zef Enault en Michael Levivier het fascinerende verhaal van Duitslands enige in massa geproduceerde motorfietsfabrikant. Als motorjournalisten met vele jaren ervaring en benzine in hun bloed wijden zij zich aan bekende en onbekende hoofdstukken uit de BMW geschiedenis en brengen zij een ode aan de modellen van bijna 100 jaar. Alle hoogtepunten van het merk vanaf de eerste BMW motorfiets tot heden: met alle technische gegevens en chronologisch gesorteerd
Nog voordat BMW als autofabrikant verscheen, begon het bedrijf in 1923 met de productie van motorfietsen. Zelfs twee wereldoorlogen en turbulentie in de tussentijd deden het merk geen kwaad. Zelfs het eerste model, de R 32, had de stijlbepalende tweecilinder boxer met cardanaandrijving - een uniek principe dat vandaag de dag nog steeds te vinden is in door BMW geproduceerde machines. Met de R nineT, die BMW in 2013 ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de motordivisie presenteerde, heeft de fabrikant zijn boxermotor vol vertrouwen naar de huidige tijd gebracht en daarmee opnieuw nieuwe klantengroepen aangeboord.
Beleef bijna 100 jaar BMW-geschiedenis met onvergetelijke Motorrad Classics in deze unieke bundel!

  • Design, techniek, lifestyle: wat BMW's oldtimermotoren zo bijzonder maakte.
  • Zeldzaam archiefmateriaal: hoogwaardige foto's, boeiende teksten en achtergrondinformatie
  • Origineel cadeau voor motorrijders en BMW-liefhebbers!
  • 240 pagina's
  • 300 foto's en illustraties
  • Formaat: 25,4 x 31,9 cm, hardcover

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar