LOUIS AFDEKHOES
LOUIS AFDEKHOES
Louis

Buitenhoes Sand

Art. No. 10055270
|

5 Beoordelingen

vanaf € 59,99 1
Beschrijving

Buitenhoes Sand

Wil je een hoes voor je motor die je flexibel kunt gebruiken voor buiten en binnen, die natuurlijk ademend is en die geen vervelende krassen achterlaat op de lak? Dan is de Louis Sand hoes een goede keuze.
Hij voldoet aan al je wensen als het gaat om het beschermen en behouden van de waarde van je fiets. Het speciale 3-laags textielweefsel met ademend membraan weert alle "aanvallen" van buitenaf af, terwijl de lakvriendelijke structuur aan de binnenkant ervoor zorgt dat er niets met je schat gebeurt. Milieu-invloeden en corrosie krijgen nauwelijks een kans. Het achterste deel van de hoes heeft trouwens een groot kijkvenster waardoor je de nummerplaat goed kunt zien. Dit is altijd aan te raden als je motor op een openbare plek geparkeerd staat. Er zijn ook reflecterende strepen aangebracht, die wanneer ze verlicht zijn, het voor iedereen onmiskenbaar duidelijk maken dat hier een vrij groot object geparkeerd staat. Dit zorgt voor meer veiligheid voor de fiets. Vooral voor "stoepparkeerders" natuurlijk, maar ook voor voertuigen die bijvoorbeeld in een ondergrondse garage geparkeerd staan.

Uitrusting:

  • met middenriem en elastiek voor een perfecte pasvorm
  • centrale bevestigingsband met verstelbare plug-in sluiting
  • Webbing-verstevigde openingen voor een kettingslot (niet inbegrepen)
  • Materiaal: 100% polyester met PE membraan
  • Kleur: zand met zwarte Louis logo's
  • Transporttas inbegrepen
  • Verkrijgbaar in twee maten - voor afmetingen zie schets onder andere foto's:

Maat M:
  • A: 190 cm, B: 124 cm, C: 79 cm, D: 76 cm, E: 54 cm

Maat L:
  • A: 210 cm, B: 131 cm, C: 94 cm, D: 76 cm, E: 64 cm

Goed om te weten:
Bagagedragers, fietstassen, windschermen of andere grote aanpassingen aan je motor kunnen de afmetingen aanzienlijk veranderen, dus het kan zijn dat je een grotere/andere motorkap moet kiezen!

Houd er rekening mee dat er een tolerantie is van 15-20 cm in de totale lengte (A) van motorkappen met elastiek. Als je voertuig bijvoorbeeld 15 cm langer is dan de aangegeven totale lengte (A) van de afdekkap, kan deze nog steeds worden gebruikt.

Documenten
Beoordelingen (5)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar