GIVI ACHTERTAS GTR724
GIVI ACHTERTAS GTR724
Givi

GIVI ACHTERTAS GTR724

CANYON

Art. No. 10070718
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 109,00 1
Beschrijving

GIVI ACHTERTAS GTR724 CANYON

De GRT724 is een praktische en handige thermisch gelaste bagagerol met een inhoud van 12 liter, geschikt voor korte trips en excursies, maar ook als accessoire voor extra bagage tijdens extreme avonturen.
De zachte structuur met dubbele rolsluiting houdt de inhoud stabiel, terwijl de zijopeningen handige toegang tot de bagage bieden zonder dat je de tas hoeft los te klikken tijdens pauzes.
De ergonomische handgrepen en de schouderriem aan de zijkant maken het dragen gemakkelijker.
De bagagerol is vooral ontworpen voor off-roadavonturen en is gemaakt van bestendige en waterdichte materialen en heeft TPU-verstevigingen. Dankzij de bevestigingsriemen met Cam Buckle-gespen van Duraflex®, die de trekkracht behouden en niet losraken bij belasting, blijft hij stabiel op elk type terrein.
Het ontwerp is voorzien van bedrukte reflecterende motieven die de zichtbaarheid 's nachts of op slecht verlichte routes vergroten en de motorrijder meer veiligheid bieden.
Dankzij de praktische riemen en het M.O.L.L.E-systeem kan de fietstas worden gecombineerd met zachte tassen zoals de GRT723 Monokey® of worden bevestigd aan de GRT721 Canyon universele montagebasis als extra bagage. Hij kan ook worden bevestigd aan het deksel van stevige aluminium koffers als extra bagage.

Kenmerken
-Waterdicht roldekselsluitsysteem
-Moduleerbaar met de GRT721 Canyon bevestigingsbasis als zij- of toptas
-Moduleerbaar met riemen als extra bagage voor aluminium koffers
-Uitgerust met Duraflex® Cam Buckle-bevestigingsriemen om de spanning te behouden.
Schouderriem om over de schouder te dragen
-Ergonomische handgrepen voor transport
-Zijdelings M.O.L.L.E-systeem
-Gedrukte reflecterende motieven voor betere zichtbaarheid

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar