LOUIS AFDEKHOES
LOUIS AFDEKHOES
Louis

LOUIS AFDEKHOES

Art. No. 10054365
|

5 Beoordelingen

Adviesprijs € 99,99 2
vanaf € 69,99 1
Beschrijving

LOUIS AFDEKHOES

Bij de ontwikkeling van de Louis Performance EVO-hoes hebben we ons geconcentreerd op het voldoen aan de hoge eisen van onze klanten voor een beschermende hoes tot in het kleinste detail. Het resultaat mag er zijn. Deze hoes is een van de beste producten op de markt.
De Performance is gemaakt van zwaar, UV-bestendig materiaal. Binnenin is hij gevoerd met een zacht vliesmateriaal dat krassen op de lak van het voertuig helpt voorkomen. Ter hoogte van het stuur zijn reflecterende strips aangebracht, die wanneer ze oplichten het voor iedereen onmiskenbaar duidelijk maken dat er een vrij groot object aanwezig is. Dit zorgt voor meer veiligheid voor de bike. Vooral voor "stoepparkeerders" natuurlijk, maar ook voor voertuigen die bijvoorbeeld in een parkeergarage staan. Er zit trouwens een groot kijkvenster in het achterste gedeelte van de hoes, waardoor je de nummerplaat goed kunt zien. Dit is altijd aan te raden als je motor op een openbare plaats geparkeerd staat.

De vuilafstotende stof voorkomt samen met de twee ventilatieopeningen ter hoogte van het handvat op effectieve wijze de vorming van condens als gevolg van bijvoorbeeld temperatuurschommelingen. Corrosie wordt op deze manier effectief tegengegaan. In het onderste derde deel van de hoes is het binnenmateriaal hittebestendig. Dit maakt het mogelijk om het voertuig ook af te dekken als het nog niet volledig afgekoeld is. Last but not least zorgen een brede middenbaan, elastische banden voor en achter en een bevestigingsband die in het midden (onderste deel) is vastgenaaid ervoor dat de hoes permanent strak blijft zitten, zelfs bij harde wind.

De hoes zelf kan tegen diefstal worden beveiligd met een slot (apart te bestellen).
Materiaal: 100% polyester (ripstop) met TPU-coating
Kleur: zwart/blauw
Geleverd in een praktische transporttas met kijkvenster

Verkrijgbaar in drie maten:

Maat M
A: 200 cm, B: 113 cm, C: 74 cm, D: 76 cm, E: 54 cm

Maat L:
A: 215 cm, B: 122 cm, C: 97 cm, D: 76 cm, E: 58 cm

Maat XL:
A: 240 cm, B: 158 cm, C: 129 cm, D: 71 cm, E: 68 cm

Goed om te weten:
Bij sommige motormodellen (vooral enduro's) is de warmtebescherming binnenin de hoes mogelijk niet 100% gegarandeerd, omdat bij deze voertuigen het uitlaatsysteem heel hoog aan de achterkant loopt.

Bagagerekken, fietstassen, windschermen of andere grote aanpassingen aan je motor kunnen de afmetingen aanzienlijk veranderen, waardoor je mogelijk een grotere/andere hoes moet kiezen!

Houd er rekening mee dat er een tolerantie van 15-20 cm in de totale lengte (A) van hoezen met elastiek bestaat. Als je voertuig bijvoorbeeld 15 cm langer is dan de aangegeven totale lengte (A) van de hoes, kan deze nog steeds worden gebruikt.

Documenten
Beoordelingen (5)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar