LOUIS KOELERANTIVRIES
LOUIS KOELERANTIVRIES
Louis Tech

LOUIS KOELERANTIVRIES

CONCENTRAAT, 1 LITER

Art. No. 10071122
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 7,99 1
Beschrijving

LOUIS KOELERANTIVRIES CONCENTRAAT, 1 LITER

Louis Tech antivriesconcentraat voor koelers is een antivries- en corrosiebeschermingsmiddel met de nieuwste corrosiebeschermende additieven voor auto-, motor- en scootermotoren van aluminium/lichtmetaal of grijs gietijzer.

Het is geschikt voor gebruik het hele jaar door en voldoet aan de huidige eisen van autofabrikanten.

Louis Tech antivriesconcentraat voor koelers is schuimvrij, voorkomt afzettingen in het koelsysteem en is neutraal ten opzichte van metalen, rubberen onderdelen en afdichtingen.

Meer informatie:

  • Nitrietvrij
  • Aminevrij
  • Fosfaatvrij
  • Bevat silicaat
Toepassing:
Koelvloeistof toevoegen:
Laat de koelvloeistof in het systeem afkoelen, open het reservoir (neem altijd de waarschuwing van de autofabrikant in acht - verbrandingsgevaar!). Meng Louis Tech antivriesconcentraat voor koelers met vers leidingwater of, nog beter, met gedemineraliseerd water (bijzonder kalkarm) volgens de mengtabel. Giet de koelvloeistof erbij. Controleer zo nodig waarom er te weinig koelvloeistof in het systeem zit.

Vervang de koelvloeistof:
Laat de afgekoelde koelvloeistof uit het systeem lopen (neem altijd de waarschuwing van de autofabrikant in acht - verbrandingsgevaar!). Als vervuiling wordt vermoed, reinig/spoel het koelsysteem dan indien nodig. Meng Louis Tech antivriesconcentraat voor koelers met vers leidingwater of, nog beter, met gedemineraliseerd water (bijzonder kalkarm/artikelnummer 10038766) volgens de mengtabel. Vul met koelvloeistof.
Verwarm de motor en de verwarming (auto), ontlucht het koelsysteem. Let op: Neem bij het ontluchten van het koelcircuit altijd de informatie in de bedienings- en onderhoudsinstructies voor uw auto in acht. Een onjuist ontlucht koelwatercircuit kan leiden tot oververhitting van de motor of storingen in het verwarmingssysteem (auto).

Specificatie:
ASTM D 3306 (VS), SAE J 1034 (VS), BS6580 (VK), O Norm V5123, AFNOR NF R 15-601 (Frankrijk), ÖNORM V 5123 (Oostenrijk), UNE 26-361 (Spanje), CUNA NC 956-16 (Italië). Product bevat silicaat, maar is nitrietvrij.

Mengmiddeltabel:
Concentraat: 1 deel = antivries: 1 deel = water tot ca. - 38°C
Concentraat: 1 deel = antivries: 2 delen = water tot ca. °C- 17°C
Concentraat: 1 deel = antivries: 3 delen = water tot ca. °C - 11°C

Inhoud: 1 liter concentraat

Let op. Schadelijk bij inslikken Kan schade aan organen veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar