MOTORRAD TOURENATLAS
MOTORRAD TOURENATLAS
Louis

MOTORRAD TOURENATLAS

*ALPEN* 200 PASSEN, 196 P

Art. No. 10060175
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 8,50 1
Beschrijving

MOTORRAD TOURENATLAS *ALPEN* 200 PASSEN, 196 P

De Alpen zijn nog steeds een van de populairste bestemmingen voor liefhebbers van (haarspeld)bochten. "De passen op!" is dan ook het motto van de nieuwe MOTORRAD TOURENATLAS ALPEN, die volledig is herzien en vele nieuwe tochten, informatieve pasbeschrijvingen en actuele accommodatietips bevat.
150 inspirerende routesuggesties en in totaal 300 te downloaden TOURCODES van Kurviger.de maken de atlas tot een waardevol plannings- en naslagwerk voor alpenfans en iedereen die dat wil worden.
Meer dan 150 bergpassen en panoramawegen, die allemaal via een TOURCODE van Kurviger.de in een route zijn geïntegreerd, zorgen dat je zin krijft in de fascinerende bergwereld van Duitsland, Oostenrijk, Italië, Slovenië, Zwitserland en Frankrijk.
75 geselecteerde en beschreven motorvriendelijke gastheren laten zien waar een hotel met goede bikerservice te vinden is. Veel van de eigenaars van de vermelde accommodaties zijn zelf actieve motorrijders en weten uit eigen ervaring wat hun tweewielige gasten willen.
Uitstekend kaartmateriaal en de TOURCODES van Kurviger.de voor het downloaden van GPS-bestanden maken het gemakkelijk om de betreffende route te volgen. Natuurlijk kunnen de suggesties individueel worden aangepast met de routeplanner op www.kurviger.de.

  • 196 pagina's Alpen-motorfascinatie
  • Meer dan 150 prachtige tochten presenteren de mooiste motorgebieden in de Alpen
  • Meer dan 300 TOURCODES van Kurviger.de (waaronder 150 toptochten/150 Alpenpassen) zijn te vinden en downloaden op www.kurviger.de. De GPS-bestanden kunnen daar worden gedownload.
  • Meer dan 75 geselecteerde, motorvriendelijke accommodaties waar motorrijders welkom zijn.
  • Meer dan 150 passen - elk geïntegreerd in een GPS-ritsuggestie die kan worden gedownload

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar