ROTHEWALD
ROTHEWALD
ROTHEWALD
ROTHEWALD
ROTHEWALD
ROTHEWALD
Rothewald

Rothewald-momentsleutel

Art. No. 10091816
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

vanaf € 129,99 1
Beschrijving

Rothewald-momentsleutel

Er zijn niets vervelender dan het te vast aandraaien of anderszins verpesten van een schroefverbinding bij onderhoud, reparatie of sleutelen aan je motor. Het afbreken van bougies komt bijvoorbeeld vaak voor. Aan de andere kant kunnen te loszittende bouten en moeren je ook veel ellende bezorgen. Houd je daarom voor elke schroefverbinding altijd aan de door de motorfabrikant opgegeven aanhaalmomenten. Met deze Rothewald momentsleutels met 1/4" (10091816), 3/8" (10091817) of 1/2" (10091818) aandrijvingen kun je de waarden heel precies instellen en aanhouden - de losdraainauwkeurigheid is slechts +/- 3%! Deze drie sleutels zijn gekalibreerd volgens DIN ISO 6789-1:2017 en dekken alle gangbare Nm-bereiken op motorfietsen. Met elk van deze "premium" Rothewald momentsleutels kun je veilig en nauwkeurig schroeven!
De sleutels hebben een gemakkelijk af te lezen hoofd- en fijnschaal in Nm in het kijkvenster. De draaigrepen zijn traploos verstelbaar en hebben een praktische vergrendeling. De ratelkop is omschakelbaar voor rechtsom en linksom draaien (aanhaalmoment alleen bij rechtsom draaien) en is zeer smal en klein. Hierdoor kun je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare moeren en bouten. De nauwkeurige activering over een korte slag geeft een duidelijk signaal wanneer je het ingestelde koppel hebt bereikt.

  • Omkeerbare ratel met kogelvergrendeling en drukknopontgrendeling voor rechtsom/rechtsom draaien
  • plus/min 3% bepalingsnauwkeurigheid
  • Hoofd- en fijnschaal met kijkvenster
  • Vergrendeling voor snel en veilig instellen van het draaimoment; traploos instelbaar
  • Aanhaalmomentbepaling alleen voor rechtse schroefdraad
  • met kalibratiecertificaat DIN ISO 6789-1:2017
  • De Rothewald momentsleutels worden geleverd in een stevige kunststof doos

Beschikbare varianten:
  • 1/4" 5 - 25 Nm (10091816)
  • 3/8" 10 - 50 Nm (10091817)
  • 1/2" 40 - 200 Nm (10091818)

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar