SW-MOTECH SMARTPHONE
SW-MOTECH SMARTPHONE
SW-MOTECH SMARTPHONE
SW-MOTECH SMARTPHONE
SW-Motech

SW-MOTECH SMARTPHONE

DRYBAG VOOR MOLLE-SYSTEEM

Art. No. 10070297
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 25,00 1
Beschrijving

SW-MOTECH SMARTPHONE DRYBAG VOOR MOLLE-SYSTEEM

Het dragen van smartphones tot een grootte van 6,5 inch op tanktassen is eenvoudig bij gebruik van SW-Motech tanktassen uit de PRO-serie! SW-Motech heeft speciaal hiervoor de *Smartphone-Drybag* voor MOLLE-bevestigingen met T-Lock-houder ontwikkeld. De *Smartphone-Drybag* wordt bevestigd aan de MOLLE-bevestiging met de bijgeleverde SW-Motech T-Lock-houder. Zo klaar.
De smartphone zelf ligt waterdicht in de plastic hoes met het grote kijkvenster, zodat je het scherm kunt bedienen en erop kunt kijken. Je apparaat is nu goed beschermd en kan veilig worden gebruikt voor navigatie op de motor. Zodra de T-Lock-houder is gemonteerd, kan de smartphone indien nodig met een kwartslag worden losgemaakt. Zo kan het apparaat met één beweging snel worden verwijderd en opnieuw worden bevestigd.

Geschikt voor alle smartphones tot 6,7 inch
Binnenmaat: 170 x 100 mm
Waterdichte rolsluiting
Waterafstotende coating
Bevestiging aan de MOLLE-bevestiging van de PRO-tanktassen

In levering inbegrepen:
1 x Smartphone-drybag voor MOLLE-bevestiging
1 x T-Lock-houder
1 x installatiehandleiding

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar