Betaalmethoden

Voor je aankoop biedt Louis je meerdere betaalmethoden aan. Hier vind je de benodigde informatie om te kiezen voor de voordeligste betaalmethode.

iDEAL

Met iDEAL kun je eenvoudig, snel en veilig in de Louis Onlineshop betalen. Gebruik je bestaande iDEAL-account en betaal comfortabel je bestelling bij ons. Wij ontvangen gewoonlijk direct de betalingsbevestiging van iDEAL en kunnen je order direct bewerken.

PayPal

Met PayPal kun je eenvoudig, snel en veilig in de Louis Onlineshop betalen. Gebruik je bestaande PayPal-account en betaal comfortabel je bestelling bij ons. Wij ontvangen gewoonlijk direct de betalingsbevestiging van PayPal en kunnen je order direct bewerken.

Per creditcard (MasterCard, Visacard, Amex en Diners)

Geef je volledige creditcardnummer en de vervaldatum op. Uw creditcardrekening wordt op het moment van de bestelling met het factuurbedrag belast.

Vooruitbetaling per bankoverschrijving

Je ontvangt van ons na ontvangst van de bestelling een e-mail of een brief met precieze informatie over het totaalbedrag van je bestelling incl. verzendkosten. Maak dan pas dit totaalbedrag naar onze rekening over. Je bestelling wordt na ontvangst van het totaalbedrag klaargemaakt voor verzending en naar je opgestuurd.

Bankkosten die eventueel ontstaan, dienen altijd door de besteller te worden betaald. Denk eraan dat eventueel (met name bij leveringen buiten de EU) extra invoerrechten ontstaan. De lokale douaneautoriteiten kunnen je verdere informatie hierover verstrekken.

Voor alle klanten wereldwijd gelden de volgende bankgegevens:

HypoVereinsbank AG - Hamburg
BIC-code HYVEDEMM300
IBAN-code DE 86 2003 0000 0000 3014 08